Το σίριαλ που σάρωσε χωρίς σενάριο και budget – “Κανείς δεν το περίμενε”

Υπάρχει ένα σίριαλ, το οποίο σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία το 2007 στον Alpha. Μάλιστα, μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως δεν είχε σενάριο και έγινε χωρίς budget. Το τελευταίο διάστημα, το συγκεκριμένο σίριαλ σημειώνει επιτυχία για δεύτερη φορά μέσα από το youtube.

Ένας εκ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν είναι ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” αναφέρθηκε στην επιτυχία που κάνουν και πάλι τα… “Σφηνάκια”.

Να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω, στα πολύ επιτυχημένα «Σφηνάκια». Γιατί τόσο απότομο τέλος, ενώ πήγαινε τόσο καλά;

Πριν σας απαντήσω, θέλω να σας πω πόσο χαρούμενος είμαι, που φέτος που βγήκα στην επαρχία, ο κόσμος μου έλεγε συνέχεια για τα «Σφηνάκια». Κάνουν μια δεύτερη καριέρα μέσα από το youtube.

Ήταν μια δουλειά που έγινε από τύχη και ανύπαρκτο budget και κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει την επιτυχία που έκανε. Το τέλος ήρθε γιατί το κανάλι ήθελε να κάνει μια αλλαγή στο πρόγραμμά του και να βάλει νέα πράγματα και κάποιοι από τους συντελεστές ήθελαν να ακολουθήσουν άλλη καριέρα.

Σίριαλ

-Θα ξανά κάνατε κάτι παρόμοιο;

Με αυτούς τους ανθρώπους θα έκανα τα πάντα. Είναι οικογένειά μου. Μπορεί να μην έχουμε καθημερινή επαφή, αλλά ήταν η εφηβεία μου. Δεν υπήρχε σενάριο, δεν υπήρχε τίποτα. Αυτοσχεδιάζαμε. Αυτή ήταν η επιτυχία.

σίριαλ σφηνάκια

Στην κωμική σειρά πρωταγωνιστούσαν οι ηθοποιοί: Αιμιλία Βασιλακάκη, Γεωργία Τσαγκαράκη, Γιάννης Δρακόπουλος, Γιώργος Ηλιόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου, Μαρία Μπαγανά, Νικολέτα Ράλλη, Σίλας Σεραφείμ, Ανδριάνα Χαλκίδη, Γιώργος Χατζηπαύλου, Αλκμήνη Σταθάτου, και Κώστας Ντέλλας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ