Το σχόλιο του Σταμάτη Μαλέλη για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο – ΦΩΤΟ

Το δικό του σχόλιο για το δημοσίευμα της ιστοσελίδας MeaCulpa.gr σχετικά με τους μαθητές νηπιαγωγείου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, έκανε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης.

«Κωνσταντίνε γιατί πρέπει συνεχώς να μου υπενθυμίζεις πόσο δίκιο είχα που σε απέλυσα» έγραψε στο twitter ο Σταμάτης Μαλέλης

Δείτε το tweet του Σταμάτη Μαλέλη:

Μαλέλης Μπογδάνος

Σάλος στο Twitter με τον Μπογδάνο και δημοσίευμα για μαθητές νηπιαγωγείου

Σάλο προκάλεσε στο Τwitter δημοσίευμα που αναφέρεται σε μαθητές νηπιαγωγείου της Αθήνας, που είναι μετανάστες.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας MeaCulpa.gr αναφέρεται σε “σοκαριστικό κατάλογο” μαθητών. Σύμφωνα με χρήστες του διαδικτύου, αρχικά είχε δημοσιευθεί λίστα, αποκαλύπτοντας τα ονόματα των νηπίων, αλλά έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις την αποδημοσίευσε.

Μάλιστα δημοσιεύθηκε και screenshot από το δημοσίευμα:

Στο κείμενο υποστηρίζεται ότι “μεταξύ των 20 μαθητών, δύο μόνο έχουν ελληνικά ονόματα” και ότι “με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας παραμένουν εξαφανισμένοι από την πόλη και μακριά από τα πραγματικά της προβλήματα”.

Δείτε μερικά από τα σχόλια χρηστών του Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

 

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με ανάρτηση στο Twitter

“Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού” διευκρινίζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναδημοσιεύοντας tweet της ιστοσελίδας MeaCulpa.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανήκε στον κ. Μπογδάνο έως και τον Νοέμβριο του 2019 και στη συνέχεια μετά την εκλογή του, φέρεται να ανήκει στη σύζυγό του

Χθες το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ είχε κάνει άλλη ανάρτηση έπειτα από σχόλιο του κ. Χατζηστεφάνου.

“Το ρουφιανοsite δημοσιεύει ονόματα πεντάχρονων παιδιών. Ναζιστική νοοτροπία που κλείνει το μάτι σε μελλοντικά πογκρόμ επαναφέροντας τα αιτήματα της Χρυσής Αυγής. Οι βουλευτές της ΝΔ πρέπει να τοποθετηθούν. Και ξέρουν πολύ καλά γιατί” σχολίασε ο Άρης Χατζηστεφάνου.

“Τα ονόματα δεν υπάρχουν στο εν λόγω δημοσίευμα. Η αγωγή σε σένα θα είναι απολύτως υπαρκτή” απάντησε ο Κωνσταντίνος Μποδάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ