Το Real Group και τα Παιχνίδια Μουστάκας στηρίζουν το «Μαζί για το Παιδί»

Η Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Μία ημέρα αγάπης, αφού είναι χαρακτηρισμένη ως η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Ο Όμιλος REAL, πάντα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που έχουν να κάνουν με το παιδί, διοργάνωσε μία εκδήλωση αγάπης, στο παιχνιδάδικο Μουστάκας, στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST. Η εκδήλωση έγινε, με την υποστήριξη της οργάνωσης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, με στόχο να μαζευτούν όσα περισσότερα παιγνίδια γινόταν, που θα χαρίσουν χαμόγελο και ζεστασιά, σε παιδάκια που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Ο Real FM 97.8 και ο Ελληνικός 93.2 βρίσκονταν από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 4 το απόγευμα, στην είσοδο του παιχνιδάδικου Μουστάκας, ζωντανά στον αέρα της Αττικής, παροτρύνοντας τον κόσμο να φέρει τα παιγνίδια που τα παιδιά τους πλέον δεν χρησιμοποιούν. Στα μικρόφωνα ήταν το γνωστό «ντουέτο» του Real FM 97.8, Πόπη Χατζηδημητρίου και Γιώργος Χουδαλάκης, που υποδέχονταν τους εκατοντάδες φίλους που επισκέφτηκαν το σημείο, για να προσφέρουν τα παιχνίδια τους. Ιδιαίτερα συγκινητικό είναι το γεγονός ότι πολύς κόσμος, που δεν ήταν ενημερωμένος για την ενέργεια αυτή και περνούσε τυχαία από το σημείο αναμετάδοσης, έσπευδε να πάει στο παιχνιδάδικο Μουστάκας και να αγοράσει καινούργια παιχνίδια, προσφέροντας τα με πολλή αγάπη.

Γιάννα Παναγιωτίδου, Ειδική Γραμματέας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη ενέργεια έπαιρναν μέρος, όλα τα παιχνιδάδικα Μουστάκας της Αττικής. Έτσι καθ’ όλη την εβδομάδα, ο Real FM 97,8 και ο Ελληνικός 93.2 ενημέρωναν τους ακροατές για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, δίνοντας όμως τη δυνατότητα σε όσους δεν θα μπορούσαν να παρευρεθούν να παραδώσουν τα παιγνίδια τους σε οποιοδήποτε άλλο παιχνιδάδικο Μουστάκας της περιοχής τους.

Πόπη Χατζηδημητρίου και Γιώργος Χουδαλάκης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Γιάννα Παναγιωτίδου, Ειδική Γραμματέας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και Πρόεδρος του σωματείου «Οι Φίλοι το Παιδιού» που είναι μέλος της Ένωσης και ο Κος Νίκος Μουστάκας, Διευθύνων Σύμβουλος των καταστημάτων Μουστάκας.

Λόγω της τεράστιας απήχησης που είχε η συγκεκριμένη κίνηση, αποφασίστηκε η συνέχιση της, για μία ακόμα εβδομάδα ως το Σάββατο 17/12/2022, που όλοι μπορούν να φέρουν τα παιχνίδια τους σε οποιοδήποτε παιχνιδάδικο Μουστάκας της Αττικής.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ