Το προξενιό της Ιουλίας – Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η Κυριακούλα θα μάθει για τον έρωτα Στράτου-Στάσας»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η τηλεοπτική Κυριακούλα Ραζίνη, στην επιτυχημένη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» και μίλησε για όλα, το ρόλο, τη σειρά, την οικογένειά της.

Η Κυριακούλα δεν γνωρίζει ότι ο Στράτος ήταν ερωτευμένος με τη Στάσα. «Είναι κάτι που δεν το έχει μάθει, φαντάζομαι ότι θα το μάθει, δεν το έχω σε σενάρια ακόμη, αλλά φαντάζομαι ότι αυτό που θα της συμβεί είναι λίγο ακραίο. Γιατί θα καταλάβει ότι όλο αυτό το μίσος και όλη αυτή η έχθρα, δεν ήταν μόνο κάποια χωράφια είναι και κάτι άλλο από πίσω. Και η εμμονή της αγάπης που έχει για αυτόν τον άνθρωπο, δεν ξέρω τι θα κάνει…», είπε η γνωστή ηθοποιός. Όσο για τα τηλεοπτικά της παιδιά, η Πέγκυ Τρικαλιώτη τόνισε: «αγαπώ πολύ τη Μελίνα Λεφαντζή και τον Δημήτρη Σέρφα, τα δυο μου παιδιά είναι σαν παιδιά μου κανονικά».

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, το ότι μικροδείχνει της δημιουργεί κάποια θέματα, «το casting για μένα είναι μια δύσκολη κατάσταση γιατί δε δείχνω την ηλικία που είμαι. Το γεγονός ότι ο Νίκος Απειρανθίτης και ο Νίκος Κρητικός και η παραγωγή της ‘Ιουλίας’ μου δώσανε αυτό το ρόλο ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Γιατί παίζω έναν άνθρωπο που είναι κοντινός στην ηλικία μου που μέχρι τώρα κανένας δεν μου είχε προτείνει κάτι τέτοιο. Από την άλλη, δεν μπορώ να παίξω μικρότερες γιατί ξέρουν ότι δεν είμαι μικρή, οπότε υπάρχει θέμα στο καστ».

Συγκινήθηκε μιλώντας για την κόρη της. «Η ύπαρξή της είναι για μένα είναι λόγος να ζω κι εγώ μαζί. Δηλαδή δεν ξέρω πώς θα ήταν ζωή μου αν δεν είχε έρθει η Φραντζέσκα, αν δεν είχε σταλεί, γιατί νομίζω ότι κάποιος μου την έστειλε. Μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή. Όσο μπορώ να την δω αντικειμενικά, νομίζω ότι είναι ένα κορίτσι που θα γίνει μια γυναίκα σιγά σιγά, που έχει πολύ μεγάλη ενσυναίσθηση, συναισθηματική ευφυία, ένα πλάσμα με πάθος και με αυτό βγαίνει στη ζωή, με το συναίσθημα», είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Τέλος, μίλησε για την παράσταση «Μαντάμ Μποβαρί» σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ στην οποία πρωταγωνιστεί.

Δείτε όσα είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ