Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιάννος Περλέγκας μπαίνει στη σειρά – Η αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες του ρόλου του

Ο Γιάννος Περλέγκας μίλησε στην Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» για την είσοδό του στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «To Προξενιό της Ιουλίας».

«Τελευταία μέρα που ξυρίστηκα ήταν το τελευταίο γύρισμα της “Νύχτας”, από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός», είπε στην αρχή της συζήτησης, αφού για τις ανάγκες του ρόλου του έπρεπε να αλλάξει η εμφάνισή του.

Όπως είπε, ήθελε μια απόσταση από την προηγούμενη τηλεοπτική του δουλειά. «Ένας λόγος που διάλεξα το ρόλο του Ανέστη, του Επιφάνειου, ήταν ότι θα εμφανιζόταν αργότερα», εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός.

Πρόκειται για έναν καλό χαρακτήρα; «Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός. Μέρος της δουλειάς μας είναι νομίζω να μην κάνουμε τις δικές μας ηθικές επενδύσεις πάνω στους χαρακτήρες που παίζουμε και να μην βγάζουμε μια τελεσίδικη απόφαση για την ηθική τους, του καλού και του κακού. Ο Στέλιος φαινόταν κάτι, μας προέκυψε κάτι τελείως άλλο και ήταν και για μένα έκπληξη. Τη “Νύχτα” την χάρηκα πολύ. Και ο Στέλιος και ο Ανέστης είχαν σχέση με ένα γιο. Ο Στέλιος δεν ξέρω αν έπρεπε να είχε κάνει παιδί. Ο Ανέστης θα δούμε».

Για την τηλεόραση εξομολογήθηκε πως: «με ένα τρόπο με φόβιζε κιόλας γιατί όντας μαθημένος στη μεγάλη προετοιμασία και μην έχοντας αυτοπεποίθηση για αυτό που κάνω, φοβόμουν ότι δεν θα ανταποκριθώ στους χρόνους που απαιτεί».

Αυτό το διάστημα που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης παρακολουθεί «πολύ προσεκτικά την Ιουλία για να δω πώς θα μπω και τα “Φιλαράκια”».

Για τη σχέση του με τη θρησκεία ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω με ευκολία αν είμαι άθεος ή ένθεος. Ένα κομμάτι μου, επειδή έτσι ήταν και η οικογένειά μου, όπως και των περισσότερων, το ‘Παναγιά μου’ ή το ‘Χριστέ μου’ το έχει πολύ έτοιμο σε διάφορες στιγμές και στην Ελλάδα ό,τι και να λέμε το έχουμε κάπως μέσα μας δεν είναι κάτι που πετιέται».

Στη σχέση του με την κόρη του είναι υποχωρητικός. «Προσπαθώ να μην της μεταδίδω το βάρος που νιώθω. Κι επειδή είναι κοντά στην ηλικία που έχασα κι εγώ τον πατέρα μου, έχω την έννοια μου πολύ στη Μαρίνα. Έμεινα πολύ με τη μάνα μου και έμαθα να καταλαβαίνω τις γυναίκες πολύ και να τις αγαπώ», ανέφερε ο Γιάννος Περλέγκας.

Τέλος, μίλησε για την μπάντα που διατηρεί εδώ και χρόνια με δυο παιδικούς του φίλους και είναι μια σχέση ζωής, αλλά και για την αποχή του από τα social media.

Δείτε όσα είπε ο Γιάννος Περλέγκας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ