Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα προειδοποιεί την Ιουλία ότι θα χάσει τον άντρα της

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40, στον Alpha. Η σύλληψη του Ρήγα φέρνει και πάλι τα πάνω κάτω, ο Γιωργίκης μπλέκεται όλο και περισσότερο με τη Δέσπω δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία στη Χάδω, ενώ η Στάσα προειδοποιεί την κόρη της να προσέχει πώς συμπεριφέρεται στον άντρα της.

Τι θα δούμε αναλυτικά

Τα νέα του Χρήστου που φέρνει η Στεφανία γυρίζοντας πίσω από την Αθήνα, δεν καταφέρνουν να διατηρήσουν για πολύ ένα ήρεμο κλίμα στο αρχοντικό. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα φέρνουν καινούργιες ανατροπές και ενώνουν ξανά την οικογένεια Σκούταρη, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερο το πεδίο στον Γιωργίκη Προβιό να περνάει ευχάριστες στιγμές στην αγκαλιά της Δέσπως.

Την ίδια ώρα ο Επιφάνειος μη μπορώντας να επιστρέψει στο μοναστήρι, αναγκάζεται να βρει καταφύγιο με την βοήθεια του Ζαφείρη. Η στάση που κρατάει, όμως, ο Στασινόπουλος απέναντι στον Ρήγα, δημιουργεί τριγμούς και στην δική του οικογένεια, οδηγώντας τον έτσι στην γνώριμη αγκαλιά της Στάσας. Οι βραδινές του επισκέψεις, όμως, στο σπίτι της Λάρισας θα πέσουν στην αντίληψη ενός προσώπου που δεν θα’πρεπε ποτέ να μάθει το μυστικό της χήρας και του διοικητή.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο

Στάσα: «Ο άντρας σου και σε έδιωξε και κράτησε το μωρό…»

Κωστής: «Στάσα πρέπει να προσέχουμε, δε θέλω να μας κουβεντιάζει ο κόσμος…»

Στάσα: «Βγάλτε του τις χειροπέδες…»

Δείτε το trailer

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40

Συντελεστές

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας
Παραγωγή: Primavisione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άννα Μάσχα, Γιάννος Περλέγκας, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Χριστίνα Μαξούρη, Λίλλυ Μελεμέ, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Ηλίας Βαλάσης, Ευτυχία Μελή, Δημήτρης Γεωργιάδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Θοδωρής Σκυφτούλης, Πέτρος Ιωάννου, Γεωργία Συφιανού. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ