Το πρώτο μήνυμα του Παπαργυρόπουλου: Οι γιατροί μου είχαν πει πως έπρεπε να αποχωρήσω

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του στο Nomads 2 καθώς το κοινό ψήφισε να μείνει στο παιχνίδι Χρήστος Βασιλόπουλος.

Πριν από λίγες ώρες, ο γοητευτικός ηθοποιός ανήρτησε το πρώτο μήνυμά του από τη μακρινή Μαδαγασκάρη, κάνοντας έναν απολογισμό από την πορεία του στο ριάλιτι περιπέτειας αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν τελικά οριστικά εκτός παιχνιδιού.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που με στηρίξατε για μια ακόμη φορά! Τα πράγματα δεν ήρθαν από την αρχή όπως τα είχα φανταστεί λόγω του τραυματισμού μου. Οι γιατροί μου είχαν πει πως έπρεπε να αποχωρήσω αλλά ο εγωισμός μου δεν μου το επέτρεπε κι έτσι τώρα που σκέπτομαι πιο καθαρά μπορώ να πω πως ίσως είναι καλύτερα που έγινε έτσι τώρα που το παιχνίδι θα γινόταν ακόμη πιο απαιτητικό, μιας και έθετα την υγεία μου σε κίνδυνο, ένα τραυματισμό που αν χειροτέρευε πιθανό να με ακολουθούσε σε όλη μου τη ζωή. Παρ’ όλα αυτά επιστρέφω στην Ελλάδα γεμάτος με νέες εμπειρίες που δεν σου δίνεται εύκολα η ευκαιρία να ζήσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές σε βάζουν στη διαδικασία να αφήσεις τις ανέσεις σου και μέσω των δυσκολιών σε συνάρτηση με την αυτοπαρατήρηση να προσπαθείς κάθε στιγμή να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου» έγραψε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ