Το “Πίσω Στο Σπίτι” στην κρατική ΤV

Το “Πίσω Στο Σπίτι” στην κρατική ΤV

Η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα του επιτυχημένου σίριαλ “Πίσω στο Σπίτι μίλησε στην εφημερίδα “Εspresso” για την πρόταση που δέχτηκε από την κρατική τηλεόραση.

Οι συντελεστές του σίριαλ “Πίσω στο σπίτι” περίμεναν την επόμενη δόση για να ακουστεί ξανά η κλακέτα και αυτό έγινε πραγματικότητα εδώ και λίγες ημέρες. Έτσι το συνεργείο και οι συντελεστές έπαισαν ξανά δουλειά γεμίζοντας το πλατό με ζωή.

Η δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει: “Ξεκινήσαμε με γυρίσματα την περασμένη εβδομάδα και προχωράμε κανονικά. Η οικογένεια επιστρέφει στο σπίτι και προσπαθεί να βρει στοιχεία για τον πρώην υπουργό που έχει αγοράσει το σπίτι προκειμένου να πάρει το σπίτι της πίσω. Έχουν ξεκινήσει γυρίσματα και τα νέα πρόσωπα είναι ο Λευτέρης Ελευθερίου που είναι ο βοηθός και ο Γιώργος Χριστοδούλου που υποδύεται έναν υπουργό”.

Όσο για τον ρόλο της Σμαράγδας Καρύδη που ήταν να την δούμε σε guest εμφάνιση, αυτό τελικά δεν θα γίνει. Οι φαν της ηθοποιού όμως δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, μια και η Καρύδη είναι στο κάστινγκ και το νέο σίριαλ της Ρένας Ρίγγα που έχει καταθέσει και τη σχετική πρόταση για την επιβολή του στην κρατική τηλεόραση και η οποία αναμένει το πράσινο φως από το διοικητικό συμβούλιο.

Ο τίτλος εργασίας είναι το “Hod Dog”, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, αλλά ακόμη δεν έχει γνωστό αν τελικά θα μείνει και στην τελική πρόταση. Ωστόσο η σεναριογράφος λέει: “Έχουμε κανονικά την πρόταση μας με τα επεισόδια, τους συντελεστές, τα βιογραφικά, μέχρι και το budget, αλλά δεν θέλω να πω τίποτε παραπάνω αυτή την στιγμή μέχρι να δούμε αν θα εγκριθεί”.

Έτσι, αντί να μπει άλλο ένα πρόσωπο ως guest στη θέση της Σμαράγδας Καρύδη στο “Πίσω στο Σπίτι”, αποφασίστηκε να συνεχιστεί ο ρόλος της Τζένης Μπότση κι έτσι θα τη δούμε και αυτήν κανονικά στα νέα επεισόδια της σειράς.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ