Το παρασκήνιο του «διαζυγίου» Κανάκη-ΣΚΑΪ – Τι λέει το κανάλι του Φαλήρου

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν γνωστό το απόγευμα της Τρίτης –μέσω των social media- ότι αποχωρούν από το δυναμικό του ΣΚΑΪ ρίχνοντας τηλεοπτική «βόμβα».

Πώς, όμως, έφτασαν στο «διαζύγιο» ο Αντώνης Κανάκης με το κανάλι του Φαλήρου;Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο tinasmess.gr οι σχέσεις ανάμεσα στον παρουσιαστή και την διοίκηση του ΣΚΑΪ δεν ήταν αρμονικές με την ίδια πηγή να κάνει λόγο για έντονο διαπληκτισμό με την Εύη Κουτσαυτάκη λόγω της επιθυμίας του Αντώνη Κανάκη να έχει λόγο επί του προγράμματος του ΣΚΑΪ και να είναι σε θέση να επιλέγει ο ίδιος και η ομάδα του από τη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα που θα προηγείται των εκπομπών τους. Σύμφωνα με το tinasmess.gr ο Αντώνης Κανάκης ήθελε να ορίσει τις μέρες και τις ώρες προβολής των εκπομπών τους ακόμα και τα τρέιλερ που θα προβάλλονταν στα διαφημιστικά break.

Σε ό,τι αφορά στον ΣΚΑΪ κύκλοι από το κανάλι του Φαλήρου σημειώνουν πως ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θέτουν εαυτούς εκτός καναλιού ενώ είναι σε ισχύ το συμβόλαιο για έναν συν έναν χρόνο. Το θέμα έχει αναλάβει η νομική υπηρεσία του ΣΚΑΪ.

Πηγή: tinasmess.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ