Το βιντεοπαιχνίδι Minecraft γίνεται ταινία – Ο Τζέισον Μομόα θα πρωταγωνιστήσει

Ο σταρ των Aquaman and Dune, Τζέισον Μομόα, ετοιμάζει άλλη μία ταινία με τη Warner Bros. Ο ηθοποιός βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσει στο Minecraft του στούντιο, επιβεβαίωσε το Hollywood Reporter.

Ο σκηνοθέτης του Napoleon Dynamite, Jared Hess θα σκηνοθετήσει το έργο βασισμένο στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι.

Το βιντεοπαιχνίδι προέρχεται από τα Mojang Studios της Σουηδίας.

Το Minecraft, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2011, επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν μπλοκ για να δημιουργήσουν δομές και κόσμους. Το παιχνίδι έκανε αίσθηση, καθώς έφτασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες λίγα μόλις χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Η Microsoft εξαγόρασε τη Mojang για 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014.

Η Warner αναπτύσσει ένα έργο βασισμένο στο παιχνίδι εδώ και χρόνια, με τον Shawn Levy και τον πρωταγωνιστή του It’s Always Sunny in Philadelphia, Rob McElhenney, μεταξύ εκείνων που έχουν σκηνοθετήσει.

Οι ταινίες από βιντεοπαιχνίδια βρίσκονται σε άνθηση τα τελευταία χρόνια, με το στούντιο 20th Century να λανσάρει ένα επιτυχημένο franchise με τον Free Guy του Ryan Reynolds πέρυσι και η Paramount να γνωρίζει επιτυχία με το σίκουελ του Sonic νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ο Μομόα μαζί με την Warner έχουν το Aquaman and το Τhe Lost Kingdom που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο του 2023.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ