Το Love Radio 97,5 γιορτάζει την ημέρα της αγάπης

Το Love Radio 97,5 γιορτάζει και φέτος την ημέρα της αγάπης ξεκινώντας από το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και με κορύφωση το Σάββατο 14 με δύο μεγάλα Love Live Events στο κατάστημα Sephora στο The Mall Athens!

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Love Live Event στο κατάστημα Sephora το οποίο γέμισε μουσική, δώρα ομορφιάς, αρώματα, δημοφιλείς καλλιτέχνες, χαρούμενη διάθεση και φυσικά ακροατές του πιο ερωτικού σταθμού της πόλης.

Στη live αναμετάδοση του προγράμματος του Love Radio 97,5 οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού υποδέχτηκαν μερικά από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής μουσικής όπως την Tάμτα, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Νικηφόρο και τους Kings!

Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες απάντησαν στο ερώτημα «ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ…» στον τοίχο της αγάπης που είχε στηθεί στο κατάστημα Sephora, μοιράστηκαν live δικές τους σκέψεις και συναισθήματα, φωτογραφήθηκαν με τους ακροατές, υπέγραψαν συλλεκτικά πακέτα δώρων από τα Sephora, δοκίμασαν  το νέο άρωμα της DKNY “My New York”, πήραν δώρα από την Estee Lauder και τραγούδησαν live unplugged επιτυχίες τους.

Ραντεβού λοιπόν για το επόμενο Love Live Valentine’s Event αυτό το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και πολύ Love!

Συντονιστείτε στους 97,5 για όλες τις λεπτομέρειες!

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ