Το “καρφί” της Έλενας Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά – ΒΙΝΤΕΟ

Την πολυσυζητημένη δήλωση της Βίκυς Καγιά “Όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει” κλήθηκε να σχολιάσει η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”.

“Πολύ μεγάλη παρόρμηση αυτό που είδα και αυτό που άκουσα. Ήταν πολύ παρορμητικό. Θα έπρεπε κάποιες στιγμές να σκεφτόμαστε και να φιλτράρουμε πολύ καλύτερα αυτό που λέμε στις κάμερες. Αυτό θα έλεγα στη Βίκυ αν ήμουν μαζί της και ήταν δικό μου κορίτσι. Νομίζω πως κάθε κανάλι πληρώνει Γραφείο Τύπου και Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων για να απαντούν για όλα αυτά. Έχω αυτή την αίσθηση. Εμένα μου άρεσε κάτι που είπε η Ελένη Μενεγάκη. “Εγώ παρουσιάστρια ήμουν και παρουσιάστρια θα μείνω”. Αυτό εμένα με καλύπτει πάρα πολύ. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει και να ενισχύει τον ρόλο του. Και όχι να μπαίνει σε άλλα μονοπάτια” είπε η κριτής του My Style Rocks.

“Μου έκανε εντύπωση πως απάντησε η Βίκυ Καγιά για αυτό. Όπως έκανε σε όλους σας. Για αυτό και το κάνατε θέμα. Τo unfollow δεν είναι σημαντικό. Εγώ τη Βίκυ τη θαυμάζω, την εκτιμώ. Είναι ένα μοντέλο-παρουσιάστρια που έχει αποδείξει πως είναι μεγάλη μαχήτρια. Μέχρι εκεί. Ούτε φίλη μου είναι, ούτε ήταν. Ούτε την ήξερα τη Βίκυ” ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.