Το “Fishy” ρίχνει άγκυρα στην Κεφαλλονιά με την Αποστολία Ζώη

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 16:30, το “Fishy” ρίχνει άγκυρα στην Κεφαλλονιά. Καλεσμένη του Γιάννη Τσιμιτσέλη, αυτή την εβδομάδα, είναι η Αποστολία Ζώη. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Αποστολία Ζώη και ο Κώστας Αντωνιάδης, ο σύμβουλος ψαρέματος, μπαίνουν στο σκάφος, την «Εύα», και ξεκινούν το ψάρεμα.

Η Αποστολία Ζώη έχει ξαναψαρέψει. Θα είναι τυχερή αυτή τη φορά; O Κώστας τής μαθαίνει νέες τεχνικές κι εκείνη παρακολουθεί με ενδιαφέρον.

FISHY

Η ημέρα συνεχίζεται στο Φισκάρδο. Παρουσιαστής και καλεσμένη κάνουν βόλτα στο όμορφο χωριό του νησιού. Εκεί, συναντούν τον Μιχάλη, δασολόγο, Διευθυντή του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, και τον Παναγιώτη, δασοπόνο του Φορέα. Μιλούν για την προστασία των μαύρων ελάτων και μοιράζονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πανίδα και τη χλωρίδα της Κεφαλλονιάς.

Μετά την περιήγηση στο νησί, έρχεται η ώρα για το φαγητό. Ο Λάμπρος Βακιάρος ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο πιάτο για την Αποστολία, σε ένα ονειρεμένο σημείο. Περιμένοντας το γεύμα, ο Γιάννης και η Αποστολία κουβεντιάζουν δίπλα στο κύμα και διηγούνται ιστορίες από το παρελθόν. Η γνωριμία τους άλλωστε μετρά πάνω από 18 χρόνια. Μόλις ετοιμαστεί το φαγητό, ο Λάμπρος τους σερβίρει, ενώ η κουβέντα συνεχίζεται τρώγοντας.

fishy

Η συνάντηση των δύο φίλων κλείνει με βουτιά από τα βράχια με… τα ρούχα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ