Το “φαρμάκι” του… Κονδυλάτου για την Μαριπόζα

Φαρμακερά ήταν τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για την Έλενα Μαριπόζα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Κάτι Ξαναψήνεται”. Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έκανε πρεμιέρα με διαγωνιζόμενους πρώην παίκτες του Survivor.

Έτσι, η Έλενα Κρεμλίδου, που είναι γνωστή ως Μαριπόζα, μαγείρεψε μία βραζιλιάνικη συνταγή για τους Περικλή Κονδυλάτο, Κώστα Παπαδόπουλο, Περικλή Κονδυλάτο, Πάνο Καλίδη και την Χριστίνα Κεφαλά.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ωστόσο σχολίασε αρνητικά τη μαγειρική της. “Φοβάμαι να το δοκιμάσω” σχολίασε αρχικά ενώ στη συνέχεια βρήκε το πιάτο πολύ αλμυρό λέγοντας “όσο αλάτι δεν μπήκε στη σαλάτα μπήκε εδώ”.

Τα φαρμακερά σχόλια συνεχίστηκαν… “Μυρίζει…” ανέφερε με την Μαριπόζα να του απαντά: “Αυτή είναι η έννοια, να μυρίζει. Φαγητό είναι”. Το κλίμα στο τραπέζι γενικά δεν ήταν και το καλύτερο!

Δείτε το βίντεο με τα σχόλια του Κονδυλάτου για την Μαριπόζα

 

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που επανέρχομαι τηλεοπτικά με ένα πρόγραμμα που πληροί πολλά από αυτά που φανταζόμουν και ήθελα. Κατ’ αρχάς, έχει να κάνει με τη μαγειρική που αγαπώ και συνδυάζει την επαφή με τον κόσμο. Αν με ρωτούσε κάποιος “τι θα ήθελες;”, δεν θα μπορούσε να πέσει τόσο κοντά όσο σε αυτό το project που μου προτάθηκε», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Realife για την εκπομπή “Κάτι Ξαναψήνεται”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ