Τίτλοι τέλους για τα «Σύρματα» της ΕΡΤ1 – Πραγματοποιήθηκε το τελευταίο γύρισμα της σειράς

H τηλεοπτική σειρά «Στα σύρματα» δεν κατάφερε να πάρει έγκριση για νέο κύκλο επεισοδίων και έτσι το βράδυ της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου οι συντελεστές πραγματοποίησαν το τελευταίο τους γύρισμα.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Η απολαυστική κωμωδία που διαδραματιζόταν μέσα και έξω από τις φυλακές σε σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών ολοκληρώθηκε οριστικά από πλευράς γυρισμάτων.

Παρά τα σενάρια που ήθελαν την σειρά να τερματίζει μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα της Ερτ1 στο τέλος της σεζόν, πριν λίγες μέρες ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την παραγωγή ότι δεν θα γυριστούν άλλα επεισόδια.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης που τον απολαμβάναμε στον ρόλο του κεντρικού ήρωα Σπύρου Καταραχιά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους με ένα βιντεάκι στο Instagram.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο που πρωταγωνιστούσε στο ρόλο του βαρυποινίτη Ιούλιου Ράλλη ανέβασε μια φωτογραφία με όλους τους συνεργάτες θέλοντας έτσι να κλείσει αυτό τον κύκλο συνεργασίας.

Η Ντορέτα Παπαδημητρίου θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της στη σειρά με ένα κολάζ φωτογραφιών από τις στιγμές των γυρισμάτων.

Η προβολή της σειράς στην συχνότητα της Ερτ1 θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο και όχι στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν αφού δεν εγκρίθηκε ο νέος κύκλος επεισοδίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ