Τηλεθέαση: Τι ποσοστά έκαναν το «Παρουσιάστε» και οι «Άγριες Μέλισσες»

Σκληρή είναι η μάχη που δίνουν φέτος τα κανάλια στην prime time. Έχοντας στην πρώτη γραμμή τα πιο βαριά τους όπλα, διεκδικούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και μια υψηλή θέση στον πίνακα της τηλεθέασης. Φέτος, ο ΑΝΤ1 είναι το μοναδικό κανάλι που αποφάσισε να θέσει τις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας ως τη βάση του προγράμματός του και τόσο η αποδοχή των τηλεθεατών όσο και οι αποδόσεις που καταγράφουν τα σίριάλ του δικαιώνουν τη στρατηγική του απόφαση.

Πρωτιά στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, κατέγραψε στη χθεσινή της πρεμιέρα η νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε!», με ποσοστό 24,6%. Η σειρά κυριάρχησε στους άνδρες αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 31%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο ανδρικό κοινό 18-54 άφησε πίσω τον ανταγωνισμό κατά 10 μονάδες.

Και οι γυναίκες, όμως, «κατατάχθηκαν» στο στρατόπεδο του… γέλιου και χάρισαν ποσοστά που έφτασαν το 30,4%.

Κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού, τη σειρά παρακολούθησαν πάνω από 1.000.000 τηλεθεατές.

Στην πρώτη θέση, στη ζώνη προβολής τους, ήταν χθες και οι «Άγριες Μέλισσες». Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν, για άλλη μια φορά, στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά.

Με ποσοστό 29,2%, οι «Άγριες Μέλισσες» προηγήθηκαν του ανταγωνισμού, στο δυναμικό κοινό 18-54, με διαφορά 3,8 μονάδων και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την πλοκή τους.

Στις γυναίκες, η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 34,2% ενώ και στους άνδρες η δυναμική της σειράς ήταν εντυπωσιακή, φτάνοντας το 31,9%. Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαν, κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού, πάνω από 1.520.000 τηλεθεατές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ