Τηλεθέαση (22/12): Φινάλε για «Φάρμα», «Famagusta» και «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» – Τι νούμερα έκαναν

Τηλεθέαση

Αυλαία έριξαν το βράδυ της Κυριακής (22/12) αρκετά προγράμματα της prime time ζώνης. Επόμενο ήταν λοιπόν, ο ανταγωνισμός να εκτοξευτεί στα ύψη σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Αναλυτικά, στην prime time του γενικού κοινού – δυναμικού κοινού ήρθε πρώτο το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» στον ΑΝΤ1, ενώ στη late night ξεχώρισε η ξένη ταινία του ίδιου σταθμού, «The transporter 3».

Σημειώνεται, πως η «Φάρμα» στο STAR τη βραδιά του τελικού έφτασε στο 9,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ η σειρά του ALPHA, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», έκανε 10,3% στο φινάλε της. Τέλος, η «Famagusta» στο MEGA έκανε 10% στην προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο γενικό κοινό:

Prime time

Late night

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό:

Prime time

Late night

Exit mobile version