Τηλεοπτικές σειρές: Τι θα δούμε απόψε στα νέα επεισόδια (25/10/2023)

Πλούσιο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας. Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στα νέα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών. Συγκλονιστικές εξελίξεις, ανατροπές, συγκινητικές στιγμές και εικόνες που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Παράδεισος των κυριών, στις 20:00, στον Alpha
Επεισόδιο 23
Ο Σωτήρης με τον Δημοσθένη παραβιάζουν το σπίτι του Χρήστου αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…Η Πολυξένη κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στον Σωτήρη. Η Αμαλία πηγαίνει και συναντάει τον Άγη εκεί που είναι κρυμμένος, της δίνει κάτι για την Πολυξένη… Η Πιπίτσα προσπαθεί να επηρεάσει την Γεωργία. Ο Πάρης καταρρακωμένος ψυχολογικά πηγαίνει στο Μπραζίλ. Εκεί όμως τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη! Σο δωμάτιο της Μάγιας βρίσκει κάτι που δεν περίμενε ποτέ να δει…

Έρωτας φυγάς. στις 20:00, στο Open
Επεισόδιο 34
Ο Στέφανος και η Μαργέτα προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μία κοινώς αποδεκτή λύση για το παιδί τους. Οι προσπάθειες και των δύο πέφτουν στο κενό, αφού το άσβεστο μίσος τους δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Η Αλεξάνδρα εξακολουθεί να κρατά τον Μάρκο μακριά από τον Γιωργάκη. Από την άλλη, ο Μάρκος περιμένει διακαώς τη στιγμή που ο γιος του θα αναρρώσει, προκειμένου να τον πάρει μαζί του.

Ο Στέφανος επιχειρεί να τρίξει τα δόντια των χορηγών της Μαργέτας κι οι ίδιοι τον ενημερώνουν πως ο πραγματικός εχθρός είναι άλλος. Εκείνος που πραγματικά δίνει τις εντολές. Ο Μάρκος κι ο Ιάσονας τελικά δέχονται να συζητήσουν, αλλά η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν ο Στέφανος κι η Μαργέτα. Η πρότασή τους, σχετικά με τις ζωές των δύο ζευγαριών δεν γίνεται αποδεκτή και τα πράγματα οξύνονται. Ο Στέφανος και ο Φάνης δέχονται επίθεση από τους κομματάρχες. Ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια του για να μη χάσει τον Γιωργάκη κι είναι έτοιμος να ανοίξει τα χαρτιά του μπροστά σε όλους.

Σασμός, στις 21:00, στον Alpha
Επεισόδιο 19
Η αλήθεια για το θάνατο του Βασίλη πέφτει σαν βόμβα στην Καλλιόπη, η οποία βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται για άλλη μία φορά. Ο Αντρέας, συντετριμμένος για τη γιαγιά, καταφεύγει στο μόνο πρόσωπο που μπορεί να τον ακούσει. Η Εύα συνεχίζει να εξυφαίνει τα σκοτεινά της σχέδια, προσεγγίζοντας τον Βαγγέλη, ο οποίος επιστρέφει στο οινοποιείο, την ίδια στιγμή που η Μαρίνα ανησυχεί για την Αργυρώ. Ο Αντώνης παίρνει μια πρωτοβουλία που θα εκπλήξει και τις δύο γυναίκες. Ο Αστέρης δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα και απομακρύνεται περισσότερο από τον Μαθιό, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι χάνει τον αδερφό του. Οι δαίμονες του παρελθόντος, ωστόσο, έχουν ξυπνήσει για τα καλά. Η Καλλιόπη καλεί τους γιους της στο σπίτι και τους ανακοινώνει ότι η βεντέτα ανοίγει ξανά. Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται να ξεκινά και κανείς δεν θα είναι ασφαλής.

Η Γη της Ελιάς, στις 21:00, στο Mega
Επεισόδιο 26
Τεράστια αμηχανία επικρατεί ανάμεσα στην Αναστασία και τον Αποστόλη μετά το φιλί τους. Ο Χρήστος πηγαίνει με την Αφροδίτη στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα πια ως σύντροφό του. Η Χρυσούλα ξεκινά να διαδίδει ότι η Αρετή με την Αντωνία είναι ομόφυλο ζευγάρι και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Αργότερα, ο Στάθης βλέπει τις δύο γυναίκες στον δρόμο σε παρεξηγήσιμο ενσταντανέ και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη.

Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι το κάνει μόνο για το παιδί, κόβοντάς του κάθε ελπίδα για επανασύνδεση. Η Αναστασία είναι μονίμως αφηρημένη, αφού δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί της με τον Αποστόλη. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα που την ξέρουν καλά, παρατηρούν την περίεργη συμπεριφορά της και αρχίζουν να υποπτεύονται πως κάτι συμβαίνει. Στο Τμήμα, το προσωπικό απορεί με την ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη. Αργότερα, η Δήμητρα ακούει ένα κουτσομπολιό που γίνεται εις βάρος της και αμέσως ζητά από τον Γιώργη να κάνουν μία σοβαρή συζήτηση. Η Ιουλία θυμάται κάτι πολύ σημαντικό για τη γέννα της που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Η Μάγισσα, στις 21:00, στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 16
Η συνάντηση του Αντρέι με τον μυστηριώδη Ρασοφόρο στέφεται ξανά με αποτυχία. Ο Φρίξος προειδοποιεί την Αγάθη για την επιρροή που ασκεί η Σιμώνη στη Θεοφανώ και η μοναχή αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Σπήλιος αναθέτει στον Θράσο να παρακολουθεί τον Μισέλ, πιστεύοντας πως ο Γάλλος ανακάλυψε πού κρύβεται ο θησαυρός. Ο Μιχαήλ είναι σίγουρος πως το καράβι του κουρσεύτηκε απ’ τον Σπήλιο, ενώ η Μεταξία αποφασίζει να εκδικηθεί ύπουλα τον Τζανή. Η Θεοφανώ, με τη βοήθεια του Φρίξου, στήνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο του βρέφους.

Οι Πανθέοι, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ
Επεισόδιο 25
Η Νίνα προσπαθεί να συνετίσει τον Κίτσο και του ζητά να προλάβει τη Μάρμω πριν αποκαλύψει τα πάντα στον Ανδρέα. Η Μάρμω, την τελευταία στιγμή, συγκρατείται από μόνη της κι αποφασίζει να μην πληγώσει τον σύζυγό της. Ζητά από τον Κίτσο λίγο χρόνο μέχρι να καταλήξει σε κάποια απόφαση. Ο Ανδρέας, από τη μεριά του, ζητά τη συμβουλή της Νίνας για να διαχειριστεί την παράξενη συμπεριφορά της Μάρμως κι εκείνη καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Ο Μαρμάρης προσπαθεί επίμονα να έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα αλλά η τύχη δεν φαίνεται να τον ευνοεί. Μια μακρινή ανάμνηση του Ισίδωρου τον στρέφει και πάλι στην έρευνα για το παρελθόν της Μιρέλλας ενώ ο Χρυσίνας ανησυχεί όλο και περισσότερο για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η δασκάλα. Η Θάλεια, στην προσπάθειά της να βρει τη σορό του Δημήτρη, στρέφεται στον Ανδρέα. Κι ενώ η επίσκεψή της στο σπίτι τους, συγκινεί τη Μάρμω και την φέρνει πιο κοντά στον Ανδρέα, η Σεβαστή έρχεται αντιμέτωπη με ένα συγκλονιστικό μυστικό…

Το Προξενιό της Ιουλίας, στις 22:40, στον Alpha
Επεισόδιο 9
Η ακατανόητη ανατροπή στη στάση του Στράτου μπερδεύει ακόμα και τους δικούς του, που δεν καταλαβαίνουν πού αποσκοπεί. Σύντομα όμως αντιλαμβάνονται ότι ο Στράτος, έχοντας εξασφαλίσει πως δεν υπάρχει κανένα ακλόνητο αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του, θα καταφέρει τελικά να αφεθεί ελεύθερος, χωρίς να του απαγγελθεί κατηγορία! Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Στράτου φέρνουν κοντά τον Ατζαλίνα με την Αλεξάνδρα, που του περιγράφει την ιστορία της κόντρας με τους γονείς της και το προξενιό που την ανάγκασε να φύγει από τον Τύρναβο για την Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, ο Γιωργίκης εξασφαλίζει τη σύμφωνη γνώμη του Χρήστου για να έρθει σπίτι τους ο ψυχίατρος που τον έχει ξαναδεί, αρκεί να του φέρει μετά αυτός στο σπίτι την Ιουλία. Ενώ η Στάσα αναγκάζεται να πει στον Γιωργίκη πως η Ιουλία χρειάζεται χρόνο, δεν είναι έτοιμη να του απαντήσει τώρα για το προξενιό. Ενα φόρεμα της Κατερίνης δίνει την ευκαιρία στη Βαγγελίτσα, που αισθάνεται παραμελημένη, να νιώσει ότι μεγάλωσε και μπορεί να κατακτήσει τα βλέμματα των αντρών.

Ο Πρώτος από εμάς, στις 22:30, στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 10
Ο Κοσμάς εκτιμάει τον Νώντα και τον θεωρεί φίλο του πια. Δεν γνωρίζει όμως πως η Σοφία και εκείνος έρχονται όλο και πιο κοντά ερωτικά. Η Μαργαρίτα δέχεται το φλερτ του Στέφανου και αυτό τη βάζει σε σκέψεις. Σύμφωνα με την Αθηνά, απομένουν λίγοι μήνες ζωής ακόμα στον Άλκη. Ο Άλκης νιώθει πια πιο αδύναμος από ποτέ και παρακαλεί την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της, να παντρευτεί τον Έβαν αφού εκείνος θα πεθάνει και μάλιστα σύντομα. Η Κάτια βρίσκεται σε αδιέξοδο, είναι ερωτευμένη με τον Άλκη αλλά δεν υπάρχει χρόνος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να ακολουθήσει την καρδιά της. Η Χριστίνα φτάνει με τον δικηγόρο της στο γραφείο του Φίλιππου και του ζητά να υπογράψουν το διαζύγιο. Ο Έβαν ετοιμάζει μπάτσελορ πάρτι και καλεί τον Άλκη και τους άντρες της παρέας με απώτερο σκοπό να δείξει, στον Άλκη, πως αυτός έχει το πάνω χέρι και πως η Κάτια είναι δική του. Η Κάτια κάνει το δικό της μπατσελορέτ στο σπίτι της Σοφίας και πολύ γρήγορα η χαρά που θα έπρεπε να έχει για τον γάμο της, θα μετατραπεί σε λύπη…

«3ος όροφος», στις 21:15 στην ΕΡΤ1
«Ο κρυφός ποιητής»
Εν απουσία του Γιάννη, ο Γιώργος βρίσκει ευκαιρία να επισκεφτεί το σπίτι της Υβόννης και να της απαγγείλει ένα ποίημα.

«Το δίπλωμα»
Η Υβόννη, για άλλη μια φορά, αρνείται την ηλικία της και δεν έχει ανανεώσει το δίπλωμά της. Ο Γιάννης νευριάζει μαζί της, αφού πηγαίνει ανάποδα σε δρόμο που είναι μόνο κάθοδος, με αποτέλεσμα να έχει θέματα με την αστυνομία. Θα τη βοηθήσει ο Γιάννης να μη βρει τον μπελά της;

Ο Όρκος ΙΙ, στις 21:45, στην ΕΡΤ1
Επεισόδιο 3: «Αδυναμίες»
Ο αρχιφύλακας αναθέτει στον Φίλιππο τον ρόλο του γιατρού στη φυλακή, για να σταματήσει τα νταραβέρια με τα φάρμακα. Αυτό εξοργίζει τον Ιάγο, ο οποίος μαζί με τα τσιράκια του, του επιτίθενται και ο Σέργιος στέλνει τον Φίλιππο κατευθείαν στην απομόνωση. Εκεί περνά αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα τα γράμματα της Μαριτίνας να τα παίρνει ο Ιάγος. H Μαριτίνα συναντάει τον Ιάσονα, ύστερα από πολλά χρόνια, και ο Ραφαήλ, με τη βοήθεια της Θάλειας, βρίσκει την Τζελένα, κάτι που όμως μαθαίνει ο Σιρχάν.

Η Παραλία, στις 22:45, στην ΕΡΤ1
Επεισόδιο 35
Καθώς η κοινότητα των Ματάλων προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, όλοι σκέφτονται με ποιους θα περάσουν την αλλαγή του χρόνου, ελπίζοντας να βρίσκονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μια επεισοδιακή έξοδος του Σήφη και του Γράντου αλλάζει τα δεδομένα. Η λέσχη βιβλίου της Ελένης προχωράει δυναμικά, δίνοντας νόημα στην καθημερινότητά της. Οι σκέψεις και οι ελπίδες των κατοίκων των Ματάλων εστιάζουν στο μέλλον, αλλά μια σκοτεινή αίσθηση αβεβαιότητας επικρατεί σε όλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ