Τηλεοπτικές σειρές: Τι θα δούμε απόψε στα νέα επεισόδια (20/10/2023)

Πλούσιο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας. Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στα νέα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών. Συγκλονιστικές εξελίξεις, ανατροπές, συγκινητικές στιγμές και εικόνες που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Παράδεισος των κυριών, στις 20:00, στον Alpha
Επεισόδιο 20
Ο υπαστυνόμος Γιαμμαλής πηγαίνει στον Παράδεισο για να εξακριβώσει αν ήταν η Στέλλα η κοπέλα που τον πήρε τηλέφωνο. Δεν το παραδέχεται ούτε η ίδια, αλλά ούτε και η Αμαλία την οποία ρωτάει. Ο Άγης παίρνει τηλέφωνο στο σπίτι του και εκμυστηρεύεται στην Πολυξένη και τον πατέρα του πως εκείνος επιτέθηκε στην Βικτώρια. Ο υπαστυνόμος συναντάει τον Φώτη και τον ρωτάει αν έχει κάποιο έγκαυμα στο σώμα του, μια που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της Λόλας και τον εμπρησμό του Παραδείσου. Ο Χρήστος πηγαίνει στο Μπραζίλ για να μάθει πληροφορίες για τον Αποστόλη. Η Μάγια καταφέρνει και του βγάζει με νάζια το πουκάμισο και βλέπει το έγκαυμα.

Έρωτας φυγάς. στις 20:00, στο Open
Επεισόδιο 31
Ο απρόσμενος τραυματισμός του Γιωργάκη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Ταυτόχρονα, η Άννα δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι διάδρομοι των νοσοκομείων σε Μεσσήνη και Καλαμάτα πλημμυρίζουν από αγωνία, ενοχές και ανταλλαγή ευθυνών. Οι σχέσεις όλων δοκιμάζονται με την Αλεξάνδρα να κρατά επιθετική στάση απέναντι στον Ιάσονα και τον Μάρκο.

Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την πατρότητα του Γιωργάκη και ο πόλεμος με τον Δεμερτζή οξύνεται. Η Ελπίδα χάνει τον κόσμο όταν πληροφορείται για το σοβαρό ατύχημα της κόρης της. Υποψιάζεται ότι ο Κοντογιάννης κρύβεται πίσω από αυτόν. Η Μαργέτα, κατηγορεί τον εαυτό της για τον τραυματισμό της Άννας και καταλήγει συνειδητά στην απόσυρση της υποψηφιότητάς της στις επερχόμενες εκλογές. Η απόφασή της δε βρίσκει σύμφωνους τους χορηγούς της, οι οποίοι προσπαθούν να τη μεταπείσουν με κάθε μέσο.

Φόνοι Στο Καμπαναριό, στις 21:00, στον Alpha
Επεισόδιο 1ο
Μια φορά κι έναν καιρό η Ηγουμένη Μαρία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) κι οι Αδερφές Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου), Αγαθονίκη (Μένη Κωνσταντινίδου), Ουρανία (Λυδία Τζανουδάκη) και Χρυσοβαλάντω (Άννη Θεοχάρη) ζούσαν ήρεμα και γαλήνια στην μονή της Αγίας Θεοδούλης. Μέχρι που ένα πρωί ανακαλύπτουν ένα αντρικό πτώμα στο σκευοφυλάκιο κι η ζωή τους μετατρέπεται σε κόλαση… Την εξιχνίαση της υπόθεσης αναλαμβάνουν ο έμπειρος αστυνομικός του εγκληματολογικού, Μιλτιάδης Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής), κι ο πρωτάρης βοηθός του, Έκτορας Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης), με εντολή να διεξάγουν την έρευνα υπό άκρα μυστικότητα. Σοφιανός και Τσακαλάκης χρήζουν τις μοναχές βασικές ύποπτες και τις περνούν από ανάκριση. Όλως περιέργως καμία δε γνώριζε το θύμα και καμία δεν είδε κάτι ύποπτο τη νύχτα του φόνου. Σύντομα ωστόσο έρχονται στο φως στοιχεία που υποδεικνύουν το αντίθετο: μία από τις μοναχές έβαλε κρυφά το θύμα στη μονή και στη συνέχεια το δολοφόνησε.

Η Γη της Ελιάς, στις 21:00, στο Mega
Επεισόδιο 22
Η Αθηνά λέει στη Μαρία ότι, λόγω φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνει να πάει στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να καλέσει την παρέα για παίξουν χαρτιά. Ο Κουράκος και η Δήμητρα δεν μπορούν να αντισταθούν στην έντονη έλξη που νιώθουν και συναντιούνται συνέχεια. Ωστόσο, τους τυλίγουν οι τύψεις αλλά και το άγχος της επαγγελματικής τους σχέσης. Η Αρετή βλέπει τον Μάνο να μπαίνει το βράδυ στο σπίτι της Αφροδίτης και χωρίς να διστάσει πηγαίνει να μιλήσει στη Μαρίνα, δίνοντας ένα δυνατό χτύπημα στην ήδη κλονισμένη σχέση του ζευγαριού. Με τον Νίκο Γαλανό.

Μετά τη φωτιά, στις 21:00, στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 6
Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει με την Ιόλη, αλλά ο Άρης την καταγγέλλει στην Αστυνομία για την απαγωγή του παιδιού τους. Ο Νίκος συνειδητοποιεί ότι η Ιωάννα κινδυνεύει και μπαίνει σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να την εντοπίσει πριν από τον Άρη…. Η Φαίδρα κρατάει την Ανθή στο σπίτι της για νοσηλεία και προσπαθεί να την πείσει να την βοηθήσει για το καλό του Αχιλλέα. Η Ειρήνη μαθαίνει από τον Οδυσσέα ότι η Ιωάννα είναι ζωντανή. Η Ιωάννα κινδυνεύει να συλληφθεί όταν εμφανίζεται ο Νίκος, ενώ ένας απρόσμενος επισκέπτης φτάνει στο σπίτι της Φαίδρας… Ο Θάνος έχει στα χέρια του αποδείξεις ότι η φωτιά δεν ήταν ατύχημα, αλλά κάποιος θα στρέψει τις υποψίες του εναντίον του Οδυσσέα…

Το Προξενιό της Ιουλίας, στις 22:40, στον Alpha
Επεισόδιο 8
Η Ιουλία μαθαίνοντας τ’ αποτελέσματα των εξετάσεών της στο νοσοκομείο βρίσκεται σε πανικό, καθώς δεν μπορεί να τα μοιραστεί με κανέναν. Και ενώ ο Γρηγόρης καταφέρνει και τρυπώνει κρυφά στο νοσοκομείο για να τη δει, ο Στασινόπουλος, τους πιάνει επ’ αυτοφώρω και τον απειλεί να μείνει μακριά της. Η Ιουλία, αποκομμένη από τον αγαπημένο της, αρνείται να δεχτεί ακόμα και την επίσκεψη του Γιωργίκη Προβιού, που της φέρνει τριαντάφυλλα από τον κήπο του αρχοντικού, κάτι που κάνει έξαλλο τον Χρήστο, ο οποίος τα φροντίζει.

Την ίδια στιγμή, ο Στράτος, μετά και την άρνηση του Στασινόπουλου να τον βοηθήσει όπως του υποσχέθηκε, αναθέτει μια κρίσιμη αποστολή στον Γρηγόρη που πολιορκείται τόσο από την χωροφυλακή, όσο και από τον δικηγόρο Ατζαλίνα να αποκαλύψει αν γνωρίζει κάτι για το όπλο του φονικού. Η Στάσα στην προσπάθειά της να πείσει την Ιουλία να δεχτεί το προξενιό του Προβιού, θ’ αποκαλύψει κατά λάθος, μια πτυχή της ζωής της που αγνοούσαν όλοι μέχρι τότε. Και καθώς η στιγμή της κατάθεσης έχει φτάσει, ο Στράτος, κάνει μια θεαματική ανατροπή, που θα τους αφήσει όλους άφωνους.

Ο Πρώτος από εμάς, στις 22:30, στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 9
Η παρέα βρίσκεται έξω από το χειρουργείο, με την Έλσα να αγωνιά, όταν η Αθηνά τους ενημερώνει για την έκβαση της επέμβασης και την πορεία του. Η Χριστίνα δεν αντέχει το βάρος των νέων δεδομένων μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο, ενώ η Έλενα αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Νικόλα. Η Έλσα και ο Άλκης κάνουν όνειρα για το μέλλον, ενώ η Σοφία ενδίδει στο απαγορευμένο, αλλά μια απρόσμενη εμφάνιση, την φέρνει κοντά στην αποκάλυψη του μυστικού της. Τα αποτελέσματα της παθολογικής εξέτασης του Άλκη θα φέρουν νέα δεδομένα που θα ταράξουν και θα ταρακουνήσουν ξανά όλους.

«3ος όροφος», στις 21:15 στην ΕΡΤ1
«Κροκέτες»
Ο Γιάννης άρχισε να λέει στην Υβόννη για κάτι κροκέτες που θα αντικαταστήσουν τα φάρμακα και που εκείνος σκέφτηκε να φτιάξει. Η Υβόννη φτιάχνει ποπ κορν περιμένοντας την εγγονή της που θα την φέρει η Αντωνία. Όταν έρχονται, η Αντωνία της λέει ότι ο γάμος της με τον Αντρέα περνάει κρίση.

«Τσάι με την εγγονή μου»
Η Αντωνία φεύγει για να πάει στον οδοντίατρο και η Αγγελική μένει στο σπίτι. Αρχίζει και συζητάει με την Υβόννη για ένα αγόρι, τον Δημήτρη, που έχει ερωτευτεί.

Στα Σύρματα, στις 21:45, στην ΕΡ1
Επεισόδιο 5
Ο Πάρλας, ύστερα από πιέσεις που δέχεται από τον Κίμωνα Βασιλείου, πείθεται να εντάξει το πρόγραμμα της Άννας στη φυλακή του. Λέλος και Μανωλάκης έρχονται κοντά με τον πατέρα του Σπύρου, ύστερα από το ατύχημα του τελευταίου. Την ώρα που η σχέση Κίμωνα και Βανέσας περνάει κρίση, η Βανέσα ολοένα και υποψιάζεται ότι κάτι ετοιμάζει ο άτακτος σύντροφός της. Ο Σπύρος έρχεται κοντά με τον Ιούλιο, μιας και ξεκινούν κάτι σαν παράλληλη εκπαίδευση του ενός από τον άλλον. Ο Φατιόν προσπαθεί να προσεγγίσει τους δύο Ρώσους μαστροπούς, που είναι οι καινούργιοι του συγκάτοικοι. Αυτοί φαίνεται να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ιούλιο από το παρελθόν και είναι έτοιμοι να τους… κλείσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ