Τηλεοπτικές σειρές: Τι θα δούμε απόψε στα νέα επεισόδια (19/10/2023)

Πλούσιο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας. Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στα νέα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών. Συγκλονιστικές εξελίξεις, ανατροπές, συγκινητικές στιγμές και εικόνες που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Παράδεισος των κυριών, στις 20:00, στον Alpha
Επεισόδιο 19
Η πραγματικότητα για το νέο ξεκίνημα του Μεμά στη Γερμανία είναι πολύ σκληρή, όμως στο τηλεφώνημα στη μητέρα του τα παρουσιάζει όλα ρόδινα και μόνο στον Πασχάλη λέει την πικρή αλήθεια. Πόσο εύκολο είναι όμως για τον πολυλογά Πασχάλη να κρατήσει το στόμα του κλειστό; Η Αμαλία με τον Σίμο βρίσκονται στο νοσοκομείο στο πλευρό της θεία της.

Κάτω από την πίεση του χρόνου ο Ντίνος και η Μιράντα είναι αναγκασμένοι να αποφασίζουν χωρίς αυτούς για την παραγγελία των αποκλειστικών μοντέλων και για μια άλλη φορά, μια επαγγελματική κίνηση θα μετατραπεί σε προσωπική σύγκρουση. Η Βικτώρια έχει ξεφύγει τον κίνδυνο και στην κατάθεση της στους αστυνομικούς δηλώνει, πως δεν γνωρίζει τον δράστη της επίθεσης, που δέχτηκε. Άραγε το ανώνυμο τηλεφώνημα της Στέλλας στην αστυνομία θα οδηγήσει στην αποκάλυψη αλήθειας και για πόσο η Στέλλα θα κρατήσει την ανωνυμία της;

Έρωτας φυγάς. στις 20:00, στο Open
Επεισόδιο 30
Η μεγάλη βραδιά της ομιλίας της Μαργέτας πλησιάζει και η αγωνία όλων βρίσκεται στα ύψη, αφού οι απειλές για την ζωή της δεν έχουν σταματήσει λεπτό. Παράλληλα, η επιστροφή ενός εξαφανισμένου προσώπου θα ταράξει τα νερά και θα προκαλέσει νέες ανησυχίες, την ώρα που μία κίνηση του Ιάσονα θα εξαγριώσει τον Μάρκο περισσότερο απ’ ό,τι υπολόγιζε…

Η Ευγενία δέχεται ένα οδυνηρό πλήγμα από τον σύζυγό της, ενώ ταυτόχρονα η Νότα κάνει μια τρομερή ανακάλυψη σε σχέση με τον Φάνη. Ποιο είναι το θλιβερό νέο που πληροφορείται ο Ιάσονας; Κινδυνεύει η Αλεξάνδρα να της ξαναπάρουν τον Γιωργάκη;

Σασμός, στις 21:00, στον Alpha
Επεισόδιο 16
Ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του, ενώ και τα ξαδέλφια του Μαθιού δείχνουν άρνηση, για τους επερχόμενους αρραβώνες Αργυρώς και Αστέρη. Καλλιόπη και γιαγιά Ειρήνη αποφασίζουν να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, με την ελπίδα να προλάβουν τα χειρότερα, αφού όλο το χωριό, μοιάζει με καζάνι που βράζει. Ο Αντρέας προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την Εύα, ενώ ταυτόχρονα, έχοντας σύμμαχους τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο, ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα, αφού με αφορμή την φωτιά, παίρνει πίσω την δήθεν συγκατάθεσή του για την ένωση των δύο οικογενειών. Στο μεταξύ ένα ανώνυμο σημείωμα, σοκάρει τον Αστέρη με μια τρομερή αποκάλυψη για τον Μαθιό.

Η Γη της Ελιάς, στις 21:00, στο Mega
Επεισόδιο 21
Η Θεοδώρα, τρομοκρατημένη από την επίθεση που δέχτηκε, πηγαίνει μαζί με τον Λυκούργο στο Τμήμα για να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστου. Η Ειρήνη αποφασίζει να κάνει την Ασπασία σταρ του Tik Tok. Η Μαργαρίτα με τη Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι της Αθηνάς για να νιώθουν πιο ασφαλείς. Ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει άρον άρον για την πρωτεύουσα. Με την αφορμή αυτή, ο Κουράκος του λέει ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Η ξαφνική απουσία της Ιουλίας δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία κι αφήνει την Αθηνά εκτεθειμένη. Έτσι, ο Ισίδωρος αποφασίζει να την απολύσει μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη. Η Χάιδω αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία και ο Λυκούργος αμέσως φωνάζει στο σπίτι τη γιατρό.

Μετά τη φωτιά, στις 21:00, στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 5
Η Ειρήνη αποφασίζει να καταθέσει επίσημα στην αστυνομία ότι ο Αλέξανδρος ευθύνεται για τον θάνατο της Ανθής Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Άρη και να το σκάσει με την Ιόλη, αλλά εκείνος θα βρει ένα στοιχείο που θα τον φέρει και πάλι στα ίχνη της. Η Ειρήνη βρίσκεται μπροστά σε μια ομάδα δημοσιογράφων που την πιέζουν και την κατηγορούν για τη φωτιά. Λίγο πριν καταρρεύσει, έρχεται ο Οδυσσέας και την φυγαδεύει… Η Ανθή, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή, συναντάει για πρώτη φορά μετά τη φωτιά τον Τάσο…

Οι Πανθέοι, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ
Επεισόδιο 22
Η Μάρμω επισκέπτεται τον Κίτσο και του ζητά να μείνει μακριά της όμως και οι δυο τους παραμένουν αδύναμοι να αντισταθούν στο πάθος τους. Η παράξενη συμπεριφορά της Μάρμως, σε συνδυασμό με την παραμονή του Κίτσου στην Ελλάδα, αρχίζουν να βάζουν σε υποψίες τον Αντρέα… Ο Ισίδωρος αναθέτει στον Χρυσίνα να σκαλίσει το παρελθόν της Μιρέλλας ενώ παράλληλα αποφασίζει να κάνει μια επίσκεψη στη θεία Καλή.

Ο Μαρμάρης προσπαθεί να πείσει την Πέλλα να τον βοηθήσει στα μελλοντικά σχέδιά του, χωρίς ωστόσο να της αποκαλύψει ακόμα ποια είναι αυτά. Ο Φάνης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να συμφιλιωθεί με τη Βέτα και να την πείσει να γυρίσει σπίτι τους ενώ ο Στάθης αναζητά παρηγοριά στη Ματούλα, μετά το θρήνο που ‘χει προκαλέσει ο χαμός του Δημήτρη στην οικογένειά του, εκείνη όμως αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα.

Το Προξενιό της Ιουλίας, στις 22:40, στον Alpha
Επεισόδιο 7
Οι ενοχές του Γιωργίκη για το ατύχημα της Ιουλίας, τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά στην οικογένεια Σκούταρη, προσφέροντας κάθε βοήθεια που μπορεί.Η κρίσιμη κατάσταση της Ιουλίας όμως, κινητοποιεί και τον Γρηγόρη, που κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να την βρει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και να δει αν είναι καλά.

Γι’ αυτό χρησιμοποιεί μέχρι και τον Ζήση, που αναλαμβάνει χρέη «ταχυδρόμου» για το ζευγάρι. Την ίδια ώρα, στα κρατητήρια της χωροφυλακής, ο Στράτος, αρνείται να ομολογήσει την ενοχή του, αν δεν εξασφαλίσει διαβεβαιώσεις από τον Στασινόπουλο πως θα τον βοηθήσει να πέσει «στα μαλακά». Η Στάσα, βλέποντας τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τον έρωτα της Ιουλίας για τον Γρηγόρη Ραζίνη, της μιλάει για το προξενιό που έστειλε ο Γιωργίκης Προβιός. Η Ιουλία το αρνείται, όμως ένα αναπάντεχο νέο, θα την φέρει στο μεγαλύτερο αδιέξοδο που έχει βρεθεί ως τώρα στη ζωή της…

Ο Πρώτος από εμάς, στις 22:30, στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 8
Η έκπληξη της Έλσας φέρνει την παρέα ακόμη πιο κοντά, στο τελευταίο βράδυ πριν την επέμβαση του Άλκη. Η Έλενα ξεσπάει με θυμό στον Νικόλα, αλλά ενόψει της εγχείρησης αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή. Ο Έβαν ζητάει από τον Άλκη να παίξουν με ίσους όρους, ενώ η Σοφία ενδίδει σε κάτι εντελώς απαγορευμένο για εκείνη. Ο Φίλιππος μιλάει για πρώτη φορά στη Χριστίνα με απόλυτη ειλικρίνεια. Ο Άλκης ζητά από τη Θάλεια να προσέχει την Έλσα, ενώ παροτρύνει την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της, χωρίς αυτόν. Λίγο πριν μπει ο Άλκης στο χειρουργείο και μπροστά στον φόβο του θανάτου, θα έρθει αντιμέτωπος με μια μεγάλη συμφιλίωση.

«3ος όροφος», στις 21:15 στην ΕΡΤ1
«Γουακαμόλε»
Ο Γιάννης επιστρέφει αργοπορημένος από την έξοδο του με τους φίλους, ενώ η Υβόννη είχε αρχίσει να ανησυχεί. Της εξηγεί πως πήγαν σε μεξικάνικο κι ο ίδιος έφαγε πολύ καυτερή γουακαμόλε και τον έχει πειράξει. Η Υβόννη προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος γκρινιάζει για τον σερβιτόρο που τους πρότεινε να τη φάνε.

«Ο έκπτωτος πρόεδρος»
Ο Γιάννης και η Υβόννη έχουν ξεπαγιάσει, αφού στην πολυκατοικία δεν έχουν βάλει
πετρέλαιο για να ανάψουν τα καλοριφέρ. Ο Γιάννης στην τελευταία συνέλευση νευρίασε
και τσακώθηκε με όλους, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον αυτός ο διαχειριστής της
πολυκατοικίας. Η Υβόννη, όμως, έρχεται να δώσει τη λύση.

Ο Όρκος ΙΙ, στις 21:45, στην ΕΡΤ1
Επεισόδιο 2ο: «Το φως»
Ο Φίλιππος σώζει έναν συγκρατούμενό του από επιληπτική κρίση, γεγονός που τον ανεβάζει στα μάτια των υπολοίπων αλλά και προκαλεί τη δυσαρέσκεια του αρχηγού της πτέρυγας, Ιάγου. Η Μαριτίνα επιμένει να επισκέπτεται τον Φίλιππο στη φυλακή, αλλά εκείνος δεν εμφανίζεται. Η Θάλεια, απελπισμένη με την κατάσταση του πατέρα της, παίρνει μια απόφαση που τους θέτει σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Ο Ραφαήλ της δίνει δύναμη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για την επανεκδίκαση της υπόθεσης του φίλου του.

Η Παραλία, στις 22:45, στην ΕΡΤ1
Επεισόδιο 32
Η διαβίωση των χίπηδων στην παραλία γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη λόγω του χειμώνα, δημιουργώντας προβλήματα για την κοινότητά τους. Η Νικολίνα ανησυχεί για τις νέες φιλίες που ο Δημήτρος αναπτύσσει με τους χίπηδες. Στο ενδιάμεσο, στην Αθήνα, οι δυσκολίες του Καραχάλιου στη Γενική Ασφάλεια Αθηνών εντείνονται, καθώς εξαιτίας της συμπεριφοράς του έρχεται σε σύγκρουση με τους ανωτέρους του. Σε μια ειλικρινή συνομιλία του Διονύση και της Υπατίας, αποκαλύπτονται βαθιές αλήθειες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ