Τηλεοπτικές σειρές: Τι θα δούμε απόψε στα νέα επεισόδια (18/10/2023)

Πλούσιο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας. Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στα νέα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών. Συγκλονιστικές εξελίξεις, ανατροπές, συγκινητικές στιγμές και εικόνες που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Παράδεισος των κυριών, στις 20:00, στον Alpha
Επεισόδιο 18
Τα κορίτσια δίνουν συμβουλές στη Τζένη στο πως θα κερδίσει και πάλι τον Πασχάλη. Όμως η Τζένη δυσκολεύεται να τις εκτελέσει. Ο Σίμος μετά την αποκάλυψη που του κάνει η Στέλλα για την Αμαλία, έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αμαλία, προκαλώντας έντονη ζήλεια στην Στέλλα, η οποία αλλιώς τα υπολόγιζε κι αλλιώς της ήρθαν.

Ο Αποστόλης πιέζει για ακόμη μία φορά τον Χρήστο να του πει την αλήθεια σε σχέση με τον φόνο της Λόλας. Θα καταφέρει να τον κάνει να ομολογήσει, ή θα νικήσει ο φόβος που έχει για τη δική του ζωή;… Το παρελθόν της Μιράντας δεν λέει να σταματήσει να τους χτυπάει την πόρτα προκαλώντας μεγάλο εκνευρισμό στον Ντίνο και έντονα συναισθήματα ανασφάλειας και φόβου στην Μιράντα.

Έρωτας φυγάς. στις 20:00, στο Open
Επεισόδιο 29
Ο Ιάσονας επιστρέφει τα παιδιά στο Κιάρι… Η Αλεξάνδρα μαθαίνει πως ο Μάρκος πήγε να κάψει τη Μαργέτα και του δηλώνει πως δεν μπορεί να του εμπιστευτεί τα παιδιά της, αν τελικά φύγουν. Εκείνος της δίνει μικρή διορία ν’ αποφασίσει. Παράλληλα, οι κομματάρχες με τους οικοπεδοφάγους σχεδιάζουν την άμεση δολοφονία της Μαργέτας!

Η Ρηνιώ καταλαβαίνει τη συναισθηματική απομάκρυνση του Νικόλα από εκείνη. Ο Φάνης έρχεται πιο κοντά με την Ευγενία, η οποία κάτι αρχίζει να νιώθει γι’αυτόν… Επιπλέον, ο Κοντογιάννης εμφανίζεται και λέει στους επίδοξους δολοφόνους της Μαργέτας πως εκείνος έχει τη λύση για το πρόβλημά τους…

Σασμός, στις 21:00, στον Alpha
Επεισόδιο 15
Η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει. Η Μαρίνα και η Κατερίνα καλούν αναστατωμένες τον γιατρό, ωστόσο, οι προφητείες της ηλικιωμένης γυναίκας θα τους αφήσουν όλους με το στόμα ανοιχτό. Ο Παύλος έρχεται σε άγρια σύγκρουση με τον Αντρέα για το θέμα του σασμού, και οι δύο άντρες ανταλλάσσουν αλήθειες που πονάνε. Συμβούλια συγκαλούνται στα σπίτια των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, με αμφίβολα αποτελέσματα.

Η Θοδώρα εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και μαύρα προαισθήματα, καθώς η εγκυμοσύνη της προχωρά. Την ίδια ώρα, βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου, θα αποκαλύψει στον Αντώνη ότι οι φόβοι της Βασιλικής για τη μυστηριώδη επιστροφή της καρφίτσας του Ευθύμη στα χέρια της, κάθε άλλο παρά αβάσιμοι είναι.

Η Γη της Ελιάς, στις 21:00, στο Mega
Επεισόδιο 20
Η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει τη βιοτεχνία και της δίνει συμβουλές. Ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει και συναντά εκεί την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας. Η Άννα και η Βασιλική τούς βλέπουν και πηγαίνουν στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν. Ο Μιλτιάδης και η Αλκμήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά και το ζευγάρι λέει για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ».

Στο μεταξύ, η Αφροδίτη με τον Χρήστο βρίσκονται σε τέλμα και αποφασίζουν να μη συνεχίσουν να βρίσκονται. Η οικογένεια Βρεττάκου, σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετά την Ντάρνα η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες. Η Αρετή πετυχαίνει την Αλκμήνη με τον Μιλτιάδη στον δρόμο και δεν χάνει την ευκαιρία να πετάξει το «καρφί» της.

Θύμα ξυλοδαρμού πέφτει η Θεοδώρα από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί τη Μαργαρίτα. Ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να τον περιθάλψουν. Η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει την κόρη της.

Η Μάγισσα, στις 21:00, στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 13
Η Δαμιανή «εξορίζει» την Αναστασία, ενώ η Θεοφανώ κι ο Μάρκος παίρνουν μια απόφαση που θα τους βάλει σ’ επικίνδυνους δρόμους. Στο συμβούλιο των καπεταναίων, ο Μιχαήλ θα υποστεί μεγάλη ήττα και οι σχέσεις Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά στην κόψη.

Η Θεοφανώ γνωρίζεται καλύτερα με τη Σιμώνη, η οποία την πείθει να την πάρουν μαζί τους και να τη φιλοξενήσουν στον πύργο μέχρι να γίνει καλά. Ο Μισέλ, κρυφά απ’ όλους, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν ο χάρτης που βρήκε είναι πράγματι χάρτης θησαυρού. Η απόφαση της Δαμιανής οδηγεί την κατάσταση στ’ άκρα κι ο Μάρκος με τον Τζανή θα έχουν έναν επικίνδυνο καυγά. Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξυπνά κι ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει μέσα του ένα πολύ μεγάλο μυστικό.

Οι Πανθέοι, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ
Επεισόδιο 21
Ο Κίτσος είναι συγκλονισμένος γι’ αυτό που έζησε με τη Μάρμω και δείχνει αποφασισμένος να την κερδίσει, όμως εκείνη έχει τύψεις και προσπαθεί να κρυφτεί από τον Ανδρέα, μέχρι να πάρει την τελική της απόφαση. Την ίδια ώρα, η Λιάνα πηγαίνει πάλι στο Γραμματικό να συναντήσει τον Θωμά.

Ο Ισίδωρος άλλωστε αδιαφορεί και το μυαλό του είναι κολλημένο στη δεύτερη διαθήκη που θα ανατρέψει τη μεγάλη του βεβαιότητα. Εντωμεταξύ, η Μιρέλλα συνεχίζει να τον πολιορκεί και η Χρυσοστόμη ζει τους δικούς της εφιάλτες. Κι όλα αυτά, ενώ ο Φάνης υπόσχεται να συμπαρασταθεί επιτέλους στον Στάθη, όμως η Μαριάννα είναι αποφασισμένη να ταράξει συθέμελα τη ζωή του.

Το Προξενιό της Ιουλίας, στις 22:40, στον Alpha
Επεισόδιο 6
Ο Γιωργίκης, αποφασισμένος να προχωρήσει στη ζωή του με τη νεαρή και όμορφη Ιουλία, παίρνει την πρωτοβουλία και της στέλνει με την Κερασίνα προξενιό. Έξαλλη μ’ αυτή του την απόφαση, η αδελφή του Χάδω, επισκέπτεται τον κουμπάρο και στενό του φίλο, Κωστή Στασινόπουλο, προκειμένου να παρέμβει για να τον συνετίσει και να τον αποτρέψει από έναν γάμο με μια 20χρονη κοπέλα, που θα μπορούσε να’ ναι κόρη του.

Και ενώ η Στάσα με την Ιουλία επισκέπτονται το σπίτι που σκοπεύουν να μείνουν στη Λάρισα για να δουν τι επισκευές θα χρειαστούν, ο Γρηγόρης θα βρει την ευκαιρία να συναντήσει ξανά την Ιουλία και δίνοντας νέους όρκους αγάπης να την πείσει πως με την πρώτη ευκαιρία θα φύγουν μαζί για την Αθήνα.

Αγνοούν και οι δυο, το προξενιό του Προβιού, που η Κερασίνα πάει στην Στάσα και το οποίο θα δημιουργήσει τέτοιο πανικό στην Ιουλία, που θα την φέρει για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον θάνατο…

Το Ναυάγιο, στις 22:50, στο Mega
Επεισόδιο 10
Οι επιζώντες του ναυαγίου διαπιστώνουν ότι η ζωή τους, μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, δεν θα είναι ποτέ ίδια. Η Λίνα νοσηλεύεται αναίσθητη και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Όταν συνέρχεται, μαθαίνει κάτι που θα ανατρέψει όσα ήξερε. Ο Ιπποκράτης συμπαραστέκεται στην Ειρήνη και τη φροντίζει.

Ένα τηλεφώνημα συγκλονίζει τη Στέλλα. Μαθαίνει ότι ο Κυριάκος ήταν στο μοιραίο ναυάγιο και τρέχει έντρομη στο νοσοκομείο να μάθει νέα του. Ο Μάκης επανενώνεται με την οικογένειά του, ενώ ο παπά-Γρηγόρης πληροφορείται την κλοπή της πολύτιμης εικόνας από την εκκλησία του. Συντετριμμένος, ο Γιώργης επισκέπτεται τη σορό της Ασημίνας και αποφασίζει να ερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας και να συμβάλει στην τιμωρία των υπευθύνων που προκάλεσαν τον θάνατο της αγαπημένης του.

Ο Πρώτος από εμάς, στις 22:30, στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 7
Ο Νικόλας χάνει αρκετά χρήματα και πίσω από αυτό κρύβεται ο λογιστής του, τον οποίο εμπιστευόταν για χρόνια. Ο Τάσος ενδιαφέρεται να μάθει αν η Έλσα έχει αγόρι. Η ερωτική ιστορία με την Έλενα και τον Νικόλα συνεχίζεται με τον Νικόλα, όμως, να μην δίνει περισσότερη σημασία. Δεν περιμένει όμως ότι η Έλενα θα έρθει απρόσκλητη στο σπίτι του τη στιγμή που εκείνος είναι με άλλη γυναίκα στο κρεβάτι.

Ο Πέτρος καταλαβαίνει πως ο Αλέξης δεν είναι ένας απλός φίλος του πατέρα του και αποφασίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Φίλιππου. Ο Στέφανος επισκέπτεται την Αθηνά, τη γιατρό του Άλκη, στο νοσοκομείο και γοητεύεται από την προσωπικότητά της. Ο Άλκης παραδέχεται στην Κάτια την αγάπη που νιώθει για εκείνη, όμως η άφιξη του Έβαν θα τους φέρει όλους σε δύσκολη θέση.

«3ος όροφος», στις 21:15 στην ΕΡΤ1
«Γραβάτες»
Ο Γιάννης ετοιμάζεται να βγει με παλιούς του φίλους παρά την δυσαρέσκεια της Υβόννης. Ο ίδιος δεν μπορεί να διαλέξει τι θα βάλει ανάμεσα σε δυο γραβάτες. Οι δυο τους τσακώνονται γιατί εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι οι φίλοι του είναι πολύ καλοί, ενώ η Υβόννη θεωρεί πως είναι υπερβολικά ηλικιωμένοι για νυχτερινές εξόδους.

«Συνάντηση αποφοίτων»
Ο Αργύρης, ένας παλιός φίλος του Γιάννη και της Υβόννης, τους καλεί σε ένα ριγιούνιον συμμαθητών. Πώς θα είναι, όμως, ένα ριγιούνιον τόσα χρόνια μετά; Αυτό είναι κάτι που αγχώνει πολύ τον Γιάννη, την ώρα που η Υβόννη αρχίζει να σκέφτεται τι θα βάλει. Η γειτόνισσά τους θα δώσει την τελική απάντηση στο ερώτημα αν θα παρευρεθούν.

Ο Όρκος ΙΙ, στις 21:45, στην ΕΡΤ1
Επεισόδιο 1ο: «Η πτώση»
Ο Φίλιππος έρχεται γρήγορα αντιμέτωπος με τον σκληρό κόσμο της φυλακής. Μαθαίνει για το στοίχημα που επικρατεί γύρω από το όνομά του και διώχνει την Μαριτίνα από κοντά του για να την προστατέψει πριν εκείνη προλάβει να του πει ένα σημαντικό νέο. Ο Ραφαήλ βγαίνει εκτός ελέγχου και ξεσπά στους συνεργάτες του, ενώ η Θάλεια αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στη δουλειά της και στα πιστεύω της. Ένας άνθρωπος-κλειδί από το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή της Εριέττας, αλλά και στο νοσοκομείο.

Η Παραλία, στις 22:45, στην ΕΡΤ1
Επεισόδιο 31
Ξημερώνει η μέρα μετά το βράδυ των Χριστουγέννων και μια απρόσμενη εξαφάνιση, σε συνδυασμό με την ανεξιχνίαστη υπόθεση της δολοφονίας της Ρηνιώς, δημιουργεί εφιάλτες. Το χωριό έχει περιέλθει σε κατάσταση συναγερμού για την εξιχνίαση του μυστηρίου. Στο μεταξύ, η Ελένη αναλαμβάνει την οργάνωση μιας λέσχης ανάγνωσης, αφοσιώνεται στην εργασία της, ενώ ο Διονύσης είναι οργισμένος και απογοητευμένος. Άραγε, θα καταφέρει η επιμονή του Αρχοντάκη να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να βρεθεί ο δολοφόνος;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ