Τηλεοπτικές σειρές: Τι θα δούμε απόψε στα νέα επεισόδια (13/10/2023)

Πλούσιο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας. Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στα νέα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών. Συγκλονιστικές εξελίξεις, ανατροπές, συγκινητικές στιγμές και εικόνες που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Παράδεισος των Κυριών, στις 20:00, στον Alpha

Επεισόδιο 15
Μία αποκάλυψη του Σίμου στον Ντίνο, θα τον κλονίσει τόσο πολύ και θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους υπόλοιπους. Η ζήλεια της Τζένης για την Δάφνη θα ενισχυθεί με μία συμπεριφορά του Πασχάλη, όμως η αντίδραση του Πασχάλη αυτή τη φορά θα την ταρακουνήσει πολύ! Η πίεση του Χρήστου για την αγορά του πατρικού της Όλγας, την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση… Ένα απρόσμενο γεγονός στο μαγαζί του Φώτη με μία από τις κοπέλες, θα φέρει νέα στοιχεία στο φως σε σχέση με τον εμπρησμό του Παραδείσου. Θα καταφέρει ο Σωτήρης να τα ενώσει, ώστε να φτάσει στον ένοχο; Ο Σίμος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αμαλία.

Έρωτας φυγάς, στις 20:00, στο Open

Επεισόδιο 26
Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος αποφασίζουν να κάνουν τη μεγάλη τους έξοδο. Σύμμαχος στην προετοιμασία αυτής της απόπειρας, η γυναίκα που στο παρελθόν δε θα πίστευε ποτέ η Αλεξάνδρα ότι θα τη βοηθούσε. Η προεκλογική πορεία της Μαργέτας βαίνει απ’ το καλό στο καλύτερο. Η βοήθεια της Άννας αλλά και η υποστήριξη του Στέφανου, που την εκθειάζει στην εφημερίδα του, δείχνει ότι η νίκη θα είναι δική της. Ο κίνδυνος όμως καραδοκεί, μιας και τα συμφέροντα της πολιτικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους με όσους εποφθαλμιούν την περιοχή. Πλέον, όσοι βρίσκονται στον περίγυρο της Μαργέτας, κινδυνεύουν θανάσιμα.

Μετά τη Φωτιά, στις 21:00, στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 4
Ο Άρης πιέζει τη Φαίδρα να του δώσει τα ονόματα όσων είχαν πρόσβαση στο νεκροτομείο το βράδυ της τραγωδίας, με σκοπό να μάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την Ιωάννα. Η Ειρήνη καλείται να αντιμετωπίσει τις πιέσεις των δημοσιογράφων που της επιρρίπτουν ευθύνες για την μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Ο Νίκος γράφει ένα αποκαλυπτικό άρθρο για τη νύχτα της φωτιάς. Όταν το βλέπει ο Αλέξανδρος, αποφασίζει να του δώσει ένα σκληρό μάθημα… Η Ειρήνη, επηρεασμένη από τον πόνο και τις τύψεις της, επιστρέφει στον καμένο χώρο της εκδήλωσης. Εκεί θα συναντήσει τον Οδυσσέα… Η Ιωάννα επικοινωνεί κρυφά με την Ιόλη και ξεκινάει να πάει να την πάρει, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Σάκης οργώνει τη γειτονιά ψάχνοντας για ίχνη της…

Η Γη της ελιάς, στις 21:00, στο Mega

Επεισόδιο 17
Οι τραυματιοφορείς μεταφέρουν τη Μαργαρίτα στο νοσοκομείο. Η Άννα μένει άναυδη με τη γενναιοδωρία του Ισίδωρου, ο οποίος της κάνει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για γαμήλιο δώρο. Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Στάθης γνώριζε για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου και γίνεται έξαλλος. Η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει με τη μετακόμιση. Ο «ηλεκτρισμός» ανάμεσα τους, ξαφνικά, είναι μεγάλος. Χωρίς σκέψη έρχονται κοντά και δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος που ακολουθεί. Η Αρετή πιάνει επ’ αυτοφώρω τη Χρυσούλα τη στιγμή που πουλάει την πίτα στον φούρναρη και εκρήγνυται. Ο Δημοσθένης δίνει την προκαταβολή στην Ξένια για να προχωρήσει η συμφωνία τους. Αμέσως μετά, πηγαίνει στον Κωνσταντίνο και του ζητά να συντάξει ένα συμβόλαιο που θα δεσμεύει την Ξένια να του δώσει το παιδί μετά τη γέννα. Η Ιουλία προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερα για την κόρη της και αποφασίζει να προσλάβει ντετέκτιβ. Η αμηχανία ανάμεσα στον Γιώργη και τη Δήμητρα είναι εμφανής την επόμενη μέρα στο γραφείο.

Ο Πρώτος από εμάς, στις 22:30, στον ANT1

Επεισόδιο 6
Η παρουσία του πατέρα του, Στέφανου, φορτίζει συναισθηματικά τον Άλκη, που θα νιώσει μία αδιαθεσία και θα καταλήξει στο νοσοκομείο. Ο Φίλιππος θα αφήσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του για να μείνει στο σπίτι του Αλέξη. Όλοι μουδιάζουν με αυτήν την απόφαση του Φίλιππου. Ο Αλέξης θα τον συνοδεύσει στο νοσοκομείο δημιουργώντας αναστάτωση στους φίλους του και όχι μόνο. Η Έλσα νιώθει απαίσια, καθώς πιστεύει πως εκείνη ευθύνεται για την ξαφνική αδιαθεσία του πατέρα της. Ο Νικόλας και η Έλενα δεν μιλάνε ξεκάθαρα για τη σχέση τους και ταυτόχρονα δεν μπορούν να συγκρατήσουν την ερωτική διάθεση που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Με αφορμή μία φωτογραφία και μερικούς στίχους που έγραψε πριν από 20 χρόνια ο Άλκης στην Κάτια, θα παραδεχτούν την αγάπη τους και θα έρθουν κοντά ερωτικά. Όμως, αυτή η φωτογραφία θα πέσει σε λάθος χέρια…

Στα Σύρματα, στις 21:45, στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 4
Οι «Ρεμπέτες» διεξάγουν έρευνες, ώστε να ανακαλύψουν το άτομο που τους «κάρφωσε» στον Ιούλιο. Όλα τα στοιχεία δείχνουν προς τον Σπύρο και αυτό θα φέρει εντάσεις μέσα στην κομπανία των «Ρεμπετών». Ο αρχιφύλακας Ζιζί, σε ρόλο διπλού πράκτορα, κλείνει συμφωνία με τον Ιούλιο για τη μεταφορά του Σπύρου στο κελί του. Σε αντάλλαγμα, ζητάει από τον Ιούλιο να του δώσει πληροφορίες της πτέρυγας, ώστε να αποκτήσει την εύνοια του διευθυντή Πάρλα. Την ίδια ώρα, η Άννα Ρούσου ζητάει τη βοήθεια του ξαδέλφου της, Κίμωνα Βασιλείου, ώστε να καταφέρει να πείσει τον Πάρλα να εντάξει το πρόγραμμα «Στα σύρματα» στο ίδρυμα. Τέλος, η είσοδος δύο Ρώσων μαστροπών θα αλλάξει τις ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ