Θέμης Ανδρεάδης: Η μάχη του θρυλικού «Ταρζάν» με την κατάθλιψη – «Είχα αυτοκτονική διάθεση»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Θέμης Ανδρεάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4.|

Ο τραγουδιστής του θρυλικού «Ταρζάν» και πολλών άλλων επιτυχιών μίλησε για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε ένα διάστημα και την μάχη του με τον καρκίνο. Επίσης αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε στην καριέρα του.

«Ο αγαπημένος μου, Σπύρος Παπαδόπουλος μόλις έμαθε ότι επιστρέφω, μου έκανε ένα αποκλειστικό αφιέρωμα από το πουθενά στο «Στην Υγειά μας». Του χρωστώ αγάπη, ευγνωμοσύνη κι είναι φίλος μου. Μετά ήρθε ο καρκίνος, αιμάτωμα στον εγκέφαλο και δύο φορές μετωπικά με τον θάνατο. Με έφεραν ένα δευτερόλεπτο πριν τον θάνατο. Λέω θα τα βγάλω πέρα, έχω τους δικούς μου. Εκεί που λέω ότι θα τα βγάλω πέρα, μου τραβά μια βαριά κατάθλιψη και με έριξε τελειωμένο, να μην ξέρω και να μην νιώθω τίποτα» είπε αρχικά ο Θέμης Ανδρεάδης.

«Αν δεν είχα τους δικούς μου ανθρώπους, ψυχιατρική βοήθεια και φάρμακα, δεν θα την έβγαζα καθαρή. Πρώτα από όλα δεν δεχόμουν ότι είχα κάτι τέτοιο. Δεύτερον είχα μια επιθετική συμπεριφορά και το τρίτο και χειρότερο είχα αυτοκτονική διάθεση. Ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή και ψυχολογική υποστήριξη. 8 χρόνια μετά είδα ακτίδα φωτός. Είναι μια μικρή προσπάθεια κάθε μέρα, ένα μικρό βήμα. Προσωπικά έκανα τιτάνιες προσπάθειες. Άρχισα να περπατώ ενώ πριν ήμουν σκεπασμένος με μία κουβέρτα από τα νύχια μέχρι την κορυφή. Έπλυνα κανένα πιάτο. Είχα πολύ βαθύ πόνο. Οι καταθλιπτικοί δεν ζητάνε βοήθεια. Είναι σκληρό. Με έπιασε ο γιος μου από την φανέλα γιατί πήγα να (σ.σ. πηδήξω)» πρόσθεσε ο Θέμης Ανδρεάδης

«Δεν μετάνιωσα για τις μεγάλες πίστες. Απλά έκανα λάθος μεγάλο, την εποχή που όλες μεγάλες φίρμες, οι μεγάλοι τραγουδιστές, έφευγαν από την παραλία και πήγαιναν στην Πλάκα, εγώ, παιδί γέννημα θρέμμα της Πλάκας,  έφυγα από εκεί και πήγα στην παραλία. Ήταν το ’78. Στην Πλάκα, υπήρχε μια διαδραστικότητα, μια αγκαλιά, ενώ στην παραλία δεν μου άρεσε. Αλλά να το παραδεχτώ: Δεν πέρασα άσχημα. Ήταν όμως ένα διάστημα, που είχα παντρευτεί, είχα κάνει παιδιά, είχα μια οικογένεια και το είδα και λιγάκι οικονομικά» αποκάλυψε ο Θέμης Ανδρεάδης.
Ακούστε τον Θέμη Ανδρεάδη, να ερμηνεύει τον θρυλικό «Ταρζάν».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ