The Voice of Greece: Η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θα «βάλουν φωτιά» στη σκηνή

Η Φαίη Σκορδά θα μας καλωσορίσει για ακόμα ένα βράδυ στο The Voice of Greece.

Στο 2ο live Cross battles συνεχίζονται οι απολαυστικές μουσικές μονομαχίες με τραγουδιστές από τις ομάδες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Πάνου Μουζουράκη, της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά να διασταυρώνουν τις φωνές τους στο stage. Συνολικά επτά διαγωνιζόμενοι θα προκριθούν στον ημιτελικό από το δεύτερο Cross Battle.

Δύο από τους coaches θα βάλουν φωτιά στη σκηνή του The Voice of Greece. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς σε solo performances μόνο για τα μάτια των τηλεθεατών.

Στο δεύτερο Cross Battle θα παρακολουθήσουμε δεκατέσσερις διαγωνιζόμενους που κατάφεραν με την πορεία τους να ξεχωρίσουν. Ας θυμηθούμε ξανά τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισαν με την έως τώρα πορεία τους.

Το  #teamArgiros ολοκλήρωσε το πρώτο live Cross Battle έχοντας την πρόκριση δύο διαγωνιζόμενων στον Ημιτελικό. Στο δεύτερο live θα παρακολουθήσουμε από τη συγκεκριμένη ομάδα τους: Σταυρούλα Δημητροπούλου, Δέσποινα Κατσιαδράμη, Μωυσή Παπαμωυσέως και Ζαφείρη Παρασχάκη.

Από το #teamHelena στον ημιτελικό έχει περάσει ένα μέλος. Στο δεύτερο live Cross Battle το team της Έλενας Παπαρίζου εκπροσωπούν οι: Celina Michael, Στάθης Μπαλάφας και Θεοδώρα Μουρατίδου.

Το #teamSakis έχει ήδη στον ημιτελικό δύο φωνές και τώρα στο 2ο live Cross Battle διαγωνίζεται με τους: Jose Manuel Arrieta Duarte, Μαρία Αυξέντη, Εύη Κοκόλη και Κάτια Σαμαντζή.

Δείτε το τρέιλερ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ