The Social Lawyers: Η νέα σειρά podcast του enikos.gr – Εργασία, συντάξεις, ασφάλιση, δάνεια

Το enikos.gr παρουσιάζει την νέα σειρά επεισοδίων podcast με τίτλο “The Social Lawyers”, που σκοπό έχει να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα θέματα που αφορούν όλους μας.

Εργασία και δικαιώματα, ασφάλιση και συντάξεις, πρόνοια και επιδόματα, πρώτη κατοικία και δάνεια, όπως αποτυπώνονται σε νομοθετήματα και δικαστικές αποφάσεις που απασχολούν την επικαιρότητα και την κοινωνία.

Οι δικηγόροι Διονύσης Ρίζος και Κώστας Τσουκαλάς εξηγούν, με απλά λόγια, όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους ασφαλισμένους, τους δανειολήπτες.

Μελετούν και ερμηνεύουν τις νομοθετικές και νομολογειακές εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας, ενώ δίνουν εξειδικευμένες απαντήσεις σε όλες τις απορίες που μας δημιουργούνται.

“The Social Lawyers”: Το πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς podcast “The Social Lawyers” ο Διονύσης Ρίζος και ο Κώστας Τσουκαλάς μιλούν για τις αυξήσεις στις συντάξεις και «αποκωδικοποιούν» την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς και τα funds, αναλύοντας τις σημαντικές συνέπειες για εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες.

Ακούστε εδώ το πρώτο επεισόδιο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ