The Masked Singer: Η Μαργαρίτα έβγαλε την μάσκα και άφησε τους πάντες άφωνους

Το «The Masked Singer» επέστρεψε στις τηλεοράσεις σε νέα μέρα αυτή τη φορά, ήτοι το βράδυ του Σαββάτου (21/05). 

Για ακόμα ένα επεισόδιο πλήθος μεταμφιέσεων παρέλασε από τη σκηνή του Show, με τους τέσσερις κριτές – ντετέκτιβς, Νίκο Μουτσινά, Αθηνά Οικονομάκου, Θοδωρή Μαραντίνη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, να προσπαθούν να βρουν όλα τα στοιχεία για όσους κρύβονταν πίσω από τις μάσκες

Νέα προσθήκη στο «The Masked Singer» αποτέλεσε ένα δροσερό… Παγωτό που ήρθε για να ανακατέψει ακόμα περισσότερο την τράπουλα στο show.

«Ακούστε πως θα κάνετε το τέλειο σπιτικό παγωτό! Αρχικά θα χρειαστούμε γάλα, καρύδας κατά προτίμηση. Στη συνέχεια προσθέτουμε, όχι μπισκότα φυσικά, αλλά υπέροχους και υγιεινούς ξηρούς καρπούς. Ασφαλώς και ζάχαρη. Χρόνος προετοιμασίας, από ότι μου έχουν πει, 10 λεπτά. Και ξέρετε με τι συνοδεύετε τέλεια το παγωτό; Με γλυκό περγαμόντο. Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει» πρόδωσε το Παγωτό στο εισαγωγικό του απόσπασμα.

Στη συνέχεια, το Παγωτό επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Bad Romance» της Lady Gaga προκαλώντας πολλά ερωτηματικά τόσο στους τέσσερις detectives όσο και στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Στο κλείσιμο, όμως, της βραδιάς, μια μάσκα έμελλε να βγει και να αποκαλυφθεί το πρόσωπο εκείνου ή εκείνης που την φορούσε λίγο πριν αποχωρήσει από το «The Masked Singer».

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς, τις λιγότερες θετικές ψήφους σε αυτό το επεισόδιο συγκέντρωσε η Μαργαρίτα με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλει την μάσκα και να αποχωρήσει από το λαμπερό σόου του ΣΚΑΪ. Και πίσω από αυτήν κρυβόταν o παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεϊτης!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ