The 2Night Show: Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου – «Ο καθένας παίρνει μια απόφαση για το πως θα το διαχειριστεί»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος, υποδύεται την ζάμπλουτη Μελίνα στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος» μίλησε για τη νέα της δουλειά αλλά και για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

Όπως είπε δεν είναι από τους ηθοποιούς που θα ήθελαν σώνει και ντε να πεθάνει στο σανίδι. «Οι ηθοποιοί συνήθως θέλουν να ζουν να παίζουν εγώ θα προτιμούσα να είμαι στο σπιτάκι μου να ξεκουραστώ» ανέφερε.

Πώς της φάνηκε η εμπειρία της στην τηλεπαρουσίαση; «Στην εκπομπή “Η φωτογραφία της ζωής μου” ήθελα να σταματήσω τη συγκίνηση. Είχαν κόψει πολύ κλάμα, θα είχα εκτεθεί ανεπανόρθωτα».

Αναφέρθηκε ακόμη και στην οικογένειά της που τη στήριξαν όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Δεν είχαν σχέση με την ηθοποιία οι γονείς μου. Η μαμά έχει μία καλλιτεχνική σχέση αλλά αγαπούσαν τα παιδιά τους και ήταν αρωγοί στις επιθυμίες τους».

Για το τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε ένα παράπονό του για τον σύζυγο της ηθοποιού τον Αλέξανδρο Σταύρο για το ότι δεν δίνει συνεντεύξεις. «Ο καθένας παίρνει μία απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί και νομίζω περνάει πολύ καλά με αυτό» απάντησε εκείνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ