The 2night show: Καλεσμένος ο Μανώλης Κονταρός – Οι μαντινάδες που γράφει για την σύζυγό του

Για πρώτη φορά το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου υποδέχεται τον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος γεμίζει το στούντιο με αυθεντικούς ήχους της λεβεντογέννας Κρήτης, την Καθαρά Δευτέρα, στις 24:00.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλάει για το «μικρόβιο» της μουσικής που είχε από παιδί και για το πώς κατάφερε μέσα από πολλές δυσκολίες να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Από την πρώτη του δουλειά ως βοσκός, τα λουλούδια που πουλούσε για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του μέχρι τη στιγμή που παραιτήθηκε από το Δημόσιο για να αφοσιωθεί στη μουσική. Τι τον συνδέει με τον Νίκο Ζωιδάκη και τον Πέτρο Ιακωβίδη; Πόσο άλλαξε η ζωή του μετά το ατύχημά του;

Τέλος, μιλάει για τα παιδιά του, τις μαντινάδες που γράφει για τη γυναίκα του και αφιερώνει στον Γρηγόρη ένα αυθεντικό ριζίτικο τραγούδι, που έμαθε από τον αγαπημένο του πατέρα.

Καλεσμένη του Γρηγόρη στο «The 2Night Show» και η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός μιλάει για την επαγγελματική της πορεία, τις σκληρές κριτικές της που δεν «στόχευαν» πρόσωπα αλλά τηλεοπτικά προϊόντα, την παρουσία της στην τηλεόραση, την εντιμότητα που τη διακρίνει στη δουλειά της και το τραγικό γεγονός που άλλαξε τη ζωή της σε μία νύχτα.

Συγκινημένη, περιγράφει τις στιγμές από την πυρκαγιά στην Πάρνηθα, η οποία έκαψε ολοσχερώς το σπίτι της, το ξεκίνημα από το «μηδέν», τη δύναμη ψυχής που έπρεπε να βρει για να στηρίξει τα παιδιά και τους γονείς της και τη «συμπαράσταση» από φίλους και κράτος, που δεν ήρθε ποτέ.

Δεν διστάζει να δηλώσει δημόσια ότι βρίσκεται σε αναζήτηση εργασίας και δίνει τη δική της απάντηση σε όσους κρίνουν τις επαγγελματικές επιλογές που έκανε στο παρελθόν.

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 24:00

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ