Θάνος Πετρέλης για Σάκη Ρουβά: “Δεν του ξέφυγε, βγήκε να πει τη γνώμη του καθαρά”

O Θάνος Πετρέλης σχολίασε τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίες προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων, και δεν “μάσησε” τα λόγια του.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν του “ξέφυγαν” του Σάκη Ρουβά,  τα όσα είπε on air για τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη.

«Σίγουρα είναι η άποψή του αυτή. Βάζω τελεία εκεί. Από εκεί και πέρα θεωρώ προσωπικά πια ότι η τοποθέτηση αυτή ήταν λάθος. Άσχετα με το τι σχέση μπορεί να είχαν, αν ήταν επαγγελματικής φύσεως ή ακόμη και φίλοι να ήταν, δεν μας ενδιαφέρει. Δεν ήταν σωστό το timing, να βγεις να πεις τι καλός άνθρωπος που είναι, τι ωραία που περνούσαμε» είπε ο Θάνος Πετρέλης.

Στη συνέχεια, άφησε αιχμές για τον Σάκη Ρουβά και τις δηλώσεις που έκανε, επισημαίνοντας ότι “Δεν του ξέφυγε, βγήκε να πει τη γνώμη του καθαρά. Και επειδή ο Σάκης δεν κάνει και πολλές εμφανίσεις, μόνο ότι έκανε αυτή την εμφάνιση στη Σίσσυ Χρηστίδου για να πει για αυτό το θέμα, σημαίνει ότι ήθελε να το πει. Ήταν μια χείρα βοηθείας στην εικόνα του κατηγορούμενου».

Δείτε το βίντεο με τα όσα ανέφερε ο Θάνος Πετρέλης για τον Σάκη Ρουβά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ