Τα «Σύρματα» της ΕΡΤ νυχτοπερπάτησαν: Το παρασκήνιο της εξόδου και οι πρωταγωνιστές που έλειπαν – Αποκλειστικό

Οι συντελεστές της απολαυστικής κωμωδίας «Στα σύρματα» της ΕΡΤ αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο έξω. Ντορέτα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης αλλά και ολόκληρο το team της παραγωγής του σίριαλ βγήκαν για φαγητό το βράδυ του Σαββάτου γιορτάζοντας  τη φετινή τους συνεργασία.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Η Ντορέτα Παπαδημητρίου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους στιγμιότυπα της βραδιάς.

Και μπορεί το κλίμα μεταξύ όλων των πρωταγωνιστών να είναι πολύ καλό η βραδιά όμως είχε και ηχηρές απουσίες. Οι παράλληλες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Θανάση Τσαλταμπάση και του Ιβάν Σβιτάιλο τους  στέρησε τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν με τους συναδέλφους τους.

Ποιο είναι όμως το παρασκήνιο αυτής της εξόδου;

Τη χθεσινή έξοδο οργάνωσε ο σκηνοθέτης Χάρης Μαζαράκης ο οποίος υπογράφει και το σενάριο της πρωτότυπης ιστορίας που διαδραματίζεται μέσα και έξω από τις φυλακές και μας ανεβάζει «Στα σύρματα», μαζί με τον Νίκο Δημάκη.

Ήταν κάτι που το είχε υποσχεθεί καιρό πριν, και συγκεκριμένα μετά την ακύρωση της βραδιάς παρουσίασης της σειράς σε προγραμματισμένη ημερομηνία. Η ΕΡΤ είχε αρχικά οργανώσει να γίνει η παρουσίαση της σειράς στα media και η  πρώτη προβολή του επεισοδίου στις 12 Σεπτεμβρίου στο Δρομοκαΐτειο, με όλους τους συντελεστές της σειράς να γιορτάζουν την συνεργασία τους λίγο πριν βγει στον αέρα. Αυτή άλλωστε είναι πλέον η παράδοση που τηρείται από τα κανάλια για τις σειρές πριν από την πρεμιέρα τους.

Η πρώτη προβολή στο Δρομοκαΐτειο ακυρώθηκε όμως και μάλιστα χωρίς να προγραμματιστεί εκ νέου η βραδιά παρουσίασης.  Ο σκηνοθέτης λοιπόν, αποφάσισε να γίνει ο ίδιος διοργανωτής μιας γιορτινής βραδιάς μεταξύ ηθοποιών και τεχνικών. Το υποσχέθηκε στους συνεργάτες τους και το έκανε πράξη .

Στόχος της σειράς είναι να εγκριθούν ακόμη 15 επεισόδια ώστε να συμπληρώσει ολόκληρη τη σεζόν η σειρά ενώ γίνονται συζητήσεις να προστεθεί στο cast η Σόφη Ζαννίνου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ