Τα πάνω – κάτω στην πρωινή ζώνη – Ευρύ ανακάτεμα των προσώπων

Μετακινήσεις και νέες «συμμαχίες» μετά το σπάσιμο των διδύμων. Από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1 η Μαρία Αναστασοπούλου, αλλαγές στην ΕΡΤ αλλά και στο Open. Ευρύ ανακάτεμα των προσώπων στην πρωινή ζώνη βρίσκεται σε εξέλιξη, γεγονός που επιφυλάσσει μπαράζ μετακινήσεων και ανατροπών.

Η τάση για το «σπάσιμο» των διδύμων κορυφώνεται, ενώ κυοφορούνται νέα ντουέτα με πρώην… αντιπάλους και πολλαπλές διαδρομές από το ένα κανάλι στο άλλο, για την αποκρυστάλλωση του νέου χάρτη της πρωινής ζώνης. Ενα βήμα πριν από συμφωνία-έκπληξη με τη Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται ο ΑΝΤ1. Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στον ΣΚΑΪ, η δημοσιογράφος και παρτενέρ του Δημήτρη Οικονόμου αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, βρίσκεται σε τελικό στάδιο συζητήσεων με τον ΑΝΤ1 για να ενταχθεί τη νέα σεζόν στο «Καλημέρα Ελλάδα» και να σταθεί στο πλευρό του πρώτου διδάξαντος της ζώνης Γιώργου Παπαδάκη.

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας του με τον ΑΝΤ1, που μπαίνει στο 32ο έτος, ο Γ. Παπαδάκης αποφάσισε να ενισχύσει και να ανανεώσει την εκπομπή, φέρνοντας στο πλευρό του τη μέχρι σήμερα συμπαρουσιάστρια του Δ. Οικονόμου, διατηρώντας και την υπόλοιπη δυνατή ομάδα του.

Την ίδια στιγμή, στον ΣΚΑΪ οριστικοποιείται ως νέα πρωινή συμμαχία η συνύπαρξη του Δ. Οικονόμου με τον -ανταγωνιστή του φέτος- Ακη Παυλόπουλο, που αποχωρεί από το Open στο τέλος της σεζόν, ενώ στην έως σήμερα παρτενέρ του ο ΣΚΑΪ πρότεινε άλλη εκπομπή μετά τις 10:00, πρόταση που δεν έγινε δεκτή, οδηγώντας την στην έξοδο.

Αλλο ένα δίδυμο που οδεύει σε διάσπαση είναι αυτό του Δημήτρη Κοτταρίδη και του Γιάννη Πιτταρά στην ΕΡΤ. Πιθανότερο είναι να παραμείνει στο πρωινό slot της ΕΡΤ1 ο Δ. Κοτταρίδης, ενώ ήδη φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει θέση στο πλευρό του η Ντόρα Κουτροκόη.

Την ίδια στιγμή, ο Γ. Πιτταράς κοιτά εκτός ΕΡΤ, ενώ συζητά το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο πρωινός παρουσιαστής της δημόσιας τηλεόρασης είναι ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι στον ΣΚΑΪ ως παρτενέρ της Μ. Αναστασοπούλου, κάτι που δεν θα υλοποιηθεί εφόσον η δημοσιογράφος αποχωρεί από τον σταθμό.

Κινητικότητα παράλληλα σημειώνεται και στο Open, που αναζητεί νέα πρόταση για την πρωινή ζώνη μετά την αποχώρηση του Α. Παυλόπουλου. Προχωρημένες επαφές με το κανάλι έχει η Χρύσα Φώσκολου, μέλος της ομάδας που πλαισιώνει τον Γ. Παπαδάκη, η οποία φέρεται να μετακινείται του χρόνου από τον ΑΝΤ1 στο Open, ενώ και άλλος δημοσιογράφος που έχει περάσει από την πρωινή ζώνη στο πρόσφατο παρελθόν βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει το πολύ πρωινό πόστο στο κανάλι του Κορωπίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ