«Τα Φιλαράκια»: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει ποια ηθοποιός δεν ήταν καθόλου αστεία

Ήταν μία από τις τηλεοπτικές σειρές που έγραψαν ιστορία με τις χιουμοριστικές ατάκες και την «χημεία» των πρωταγωνιστών. Ο λόγος για «Τα Φιλαράκια», που έκαναν παγκόσμια επιτυχία. Ο σκηνοθέτης της σειράς, όμως, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη ποια ηθοποιός δεν ήταν καθόλου αστεία.

Σύμφωνα με τον Τζέιμς Μπάροους, η Βρετανίδα ηθοποιός, Έλεν Μπάξντεϊλ ήταν «καλή αλλά όχι αστεία» όταν συμμετείχε στην σειρά. Η ηθοποιός είχε υποδυθεί την «’Εμιλυ», σύντροφο του τηλεοπτικού «Ρος Γκέλερ», που υποδυόταν ο Ντέιβιντ Σουίμερ. Το ειδύλλιο τους έληξε άδοξα όταν κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής ο «Ρος» είπε το όνομα της «Ρέιτσελ» αντί της «Έμιλυ».

Ο σκηνοθέτης της σειράς εξήγησε ότι η ηθοποιός δεν είχε καθόλου κωμική χημεία με τον Ντέιβιντ Σουίμερ με αποτέλεσμα οι κοινές σκηνές τους να είναι δύσκολες. «Ήταν καλή αλλά όχι ιδιαίτερα αστεία. Ο Σουίμερ δεν είχε κανέναν να ντριπλάρει. Ήταν σαν να χειροκροτεί με το ένα χέρι», είπε ο Τζέιμς Μπάροους.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι οι συντελεστές της σειράς έψαχναν πάντα μία ηθοποιό που να είναι πιο αστεία από την Τζένιφερ Άνιστον για σύντροφο του Σουίμερ. Έτσι δοκίμασαν αρκετές ηθοποιούς και όταν δεν δούλευε η μεταξύ τους «χημεία» τότε πολύ γρήγορα το κοινό αποχαιρετούσε την σύντροφο του Ρος. «Το αντίθετο είναι επίσης αλήθεια. Εάν υπάρχει χημεία οι σεναριογράφοι εργάζονται για να βρουν κάποιον τρόπο να κρατήσουν τον ηθοποιό», ανέφερε ο Τζέιμς Μπάροους.

Από την πλευρά της η Έλεν Μπάξντεϊλ είχε μιλήσει για την σειρά και είχε αποκαλύψει ότι δεν ήταν τόσο κοντά με τους πρωταγωνιστές. «Οι άνθρωποι αναμένουν ότι επειδή λέγεται ‘’Φιλαράκια’’ όλοι είναι εξαιρετικοί φίλοι. Αλλά ήταν πραγματικά επαγγελματίες. Το έκαναν για χρόνια και εγώ ήμουν μία από τους πολλούς καλεσμένους αστέρες που εμφανίστηκαν», εξήγησε η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ