Συγκλονιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες – Έγκυος η Ελένη

Οι εξελίξεις που έρχονται στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” θα είναι συγκλονιστικές.

Ο Λάμπρος συμμαχεί με τον Πέτρο και η Ελένη ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι τους, ενώ παρατηρεί πως ο δάσκαλος έχει πολλά ξεσπάσματα και ανησυχεί. Η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες και του ζητάει να σταματήσει οτιδήποτε κάνει, καθώς ο Ακύλας ψάχνει αφορμή για να τον στείλει ξανά στη φυλακή.

Τις επόμενες μέρες ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταμίρη και τις κατηγορεί για αντιστασιακή δράση. Τότε, η Ασημίνα αποφασίζει να αναλάβει όλη την ευθύνη στις Άγριες Μέλισσες και να σώσει την Ελένη και τη Δρόσω. Έτσι, ομολογεί στον Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες και ο ταγματάρχης αποφασίζει να λάβει μέτρα.

Η Ελένη παρακολουθεί τις εξελίξεις και τρέμει για το τι θα ακολουθήσει. Ακόμη μία φορά, συγκρούεται με τον Λάμπρο και τον Πέτρο. Το μόνο που θέλει εκείνη είναι να ζήσει με τον αγαπημένο της μια ήρεμη ζωή.

Κι ενώ η κατάσταση είναι έκρυθμη και τα ανοιχτά μέτωπα πολλά, μια μεγάλη ανακάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv” για τις Άγριες Μέλισσες, σύντομα θα αρχίσει να υποψιάζεται πως είναι έγκυος.

Ωστόσο, είναι φοβισμένη όχι μόνο επειδή ακόμη ο Ακύλας αποτελεί απειλή για εκείνους, αλλά και γιατί θέλει να πάνε όλα καλά μιας και στο παρελθόν είχε ζήσει μια βίαιη και εφιαλτική έκτρωση. Στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη εύχεται το όνειρο που έχουν με τον Λάμπρο να γίνει σύντομα πραγματικότητα και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ