Συγκλονισμένη η Κατερίνα Ζαρίφη για την γυναικοκτονία – «Έχουμε “αρρωστήσει” – Το περιπολικό έπρεπε να είναι ταξί»

Έντονα φορτισμένη ήταν στην εκπομπή της η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη έπειτα από γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν θυμάμαι τίποτα, σήμερα έμαθα ότι της έκανα κακό» – Τι ισχυρίστηκε ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή

Συγκλονισμένη ανέφερε: «Ως πλάσματα που κυκλοφορούμε σε αυτή την κοινωνία. Δεν μπορούμε να μην επηρεαζόμαστε από την καθημερινότητά και τη επικαιρότητα. Το ότι αυτή η επικαιρότητα είναι τόσο ζοφερή, δυσκολεύει τη δική σας ζωή, τη δική μας και όλων τον ανθρώπων που έχουν ενσυναίσθηση, όλων των ανθρώπων που από χθες το απόγευμα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, έχουμε αρρωστήσει με μία λέξη… “χάνομαι”!

Σήμερα έπεσε η αυλαία για την Κυριακή Γρίβα. Έπεσε άδικα. Ένα κορίτσι γεμάτο ζωή και μια φράση να μας κάνει να εξοργιζόμαστε: “Το περιπολικό δεν είναι ταξί”. Δεν θα έπρεπε όταν υπάρχει ανάγκη να είναι ταξί; Δεν θα έπρεπε να είναι ασθενοφόρο; Αφού υπήρχε έξω από το ΑΤ μια κοπέλα έρχεται και λέει “βοήθεια”, δεν θα έπρεπε να είναι η σανίδας σωτηρίας της; Δεν είναι ακόμα μία τηλεοπτική τοποθέτηση. Σας μιλάω ειλικρινά, είμαι ένα άνθρωπος που νιώθω ανίσχυρος, που βλέπω μια κοπέλα να χάνεται γιατί για ακόμα μια φορά, δεν πήρε τη βοήθεια που έπρεπε», ανέφερε εξοργισμένη η Κατερίνα Ζαρίφη.

Άγιοι Ανάργυροι: Στη φυλακή ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή – Ζητεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ