Survivor – Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα: Αισθάνομαι μόνη στην Μπλε ομάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Απομονωμένη από τους συμπαίκτες της στη Μπλε ομάδα του Survivor νιώθει η Μαριαλένα. Η κίνηση του Τζέιμς να καλέσει όλους τους παίκτες της ομάδας εκτός από εκείνη σε ‘ιδιωτικό’ συμβούλιο την έχει στεναχωρήσει πολύ.

“Νικήσαμε σήμερα και τον δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Για να είμαι ειλικρινής τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Ναι μεν χαίρομαι για εμένα για την ομάδα μου, από την άλλη στεναχωριέμαι για τους Κόκκινους γιατί έχουν χάσει αρκετούς αγώνες, βλέπω τον Σάκη να πεινάει, βλέπω τους περισσότερους παίκτες από τους Κόκκινους να κλαίνε”, είπε η Μαριαλένα.

“Προφανώς είμαι εκτός Μπλε ομάδας. Νομίζω τώρα το νιώθω. Ο Τζέιμς σήμερα μπλόφαρε μαζί μου πρωί – πρωί πριν από το αγώνισμα ασυλίας. Κάναμε μία ομαδική συζήτηση και είπε ότι πλέον θα ψηφίζει αγωνιστικά και ότι θα διεκδικήσει κανονικά την ατομική ασυλία και μετά από δέκα λεπτά ο ίδιος ο Τζέιμς μάζεψε όλη την ομάδα εκτός από εμένα για να τους πει κάτι άλλο”, σημείωσε.

“Νιώθω ότι είμαι στο περιθώριο παρόλα αυτά θέλω να πω στον Τζέιμς ότι εδώ πέρα δεν είμαστε 100 άτομα, είμαστε 14 άτομα οπότε σε όποιον και να το πει όλοι θα το μάθουν… Προφανώς έχουν πρόβλημα μαζί μου γιατί κάνω παρέα με τον Άλεξ και τον Σάκη. Δεν θα αλλάξω την παρέα μου για τον Τζέιμς. Δεν θα αλλάξω την παρέα μου για να μπω σε μία ομάδα στην οποία δεν με θέλει… Αισθάνομαι ότι είμαι πραγματικά απομονωμένη. Δεν χαίρομαι τις νίκες όπως θα χαιρόμουν υπό άλλες συνθήκες. Είμαι με άτομα τα οποία ξέρω ότι μπορεί και να μην με συμπαθούν. Σίγουρα δεν είναι όπως παλιά τα πράγματα. Αισθάνομαι μόνη μου. Πρέπει αυτό να το διαχειριστώ γιατί αλλιώς θα με φάνε λάχανο”, πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ