Survivor: Ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά του Σπύρου Μαρτίκα – «Εσύ θα αποχωρήσεις, όχι εγώ»

Κάθε ευκαιρία να κερδίσει ξανά την καρδιά της Βρισηίδας Ανδριώτου φαίνεται πως έχασε ο Σπύρος Μαρτίκας, μετά την δήλωσή του ότι δεν τον νοιάζει αν το μοντέλο θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης. Παρόλο που η σχέση τους έδειξε να βελτιώνεται, τα όσα είπε ο φαρμακοποιός, έκαναν έξαλλη την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία ξέσπασε κατά του πρώην συντρόφου της, μιλώντας στην κάμερα του Survivor της Πέμπτης. 

“Αφού τα βρήκαμε με τον Σπύρο και μου είπε ‘είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου και δεν θέλω να τελειώσει αυτό που έχουμε’, στο συμβούλιο του είπα ότι είμαι ανοιχτή στο αν θέλει να με ξανά  διεκδικήσει και να κάνουμε baby steps για να ξανά φτιάξουμε αυτό που είχαμε. Μετά από πολύ ώρα ο Σπύρος είπε ότι δεν τον νοιάζει αν θα φύγει η Βρισηίδα από το παιχνίδι. Δεν σε νοιάζει; Εντάξει αγάπη μου, έκλεισε η πόρτα που είχα ανοιχτή για να με διεκδικήσεις. Και μόνο που το λες, δεν θα φύγω εγώ, θα φύγεις εσύ. Πας να μου ρίξεις χυλόπιτα και θα σου γυρίσει πίσω. Τι πάει να πει δεν σε νοιάζει;”, είπε τσαντισμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου που βρίσκεται στον “τάκο”, μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργος Ταλάντσεβ.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στον φακό ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει κάτι, ενώ μοιράστηκε πως βλέπει τα όσα τους αφορούν από την δική του σκοπιά.

“Βρισηίδα μου, είναι πολύ θεμιτό. Είμαστε και οι δύο υποψήφιοι. Περάσαμε σχεδόν έξι μήνες μαζί εδώ. Είμαστε από την πρώτη μέρα μαζί. Δυόμιση μήνες σταθήκαμε ο ένας δίπλα στον άλλον και αντέξαμε γιατί ο ένας είχε τον άλλον. Χθες που μιλήσαμε μόνο χαμογελούσες. Βρισηίδα μου, τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Θα αλλάξουν όλα στις ζωές μας. Θα επιστρέψουμε στις ζωές μας. Εσύ ζεις στην Θεσσαλονίκη, εγώ στην Αθήνα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι”, είπε ψύχραιμος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σπύρος Μαρτίκας

Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ