Survivor : Τραυματισμός στο στίβο μάχης -«Γιώργο, έπεσε ρε»

“Κατέρρευσε και έφυγε με βάρκα για να πάει στην κλινική, ζορίστηκε πάρα πολύ” επισήμανε ο Γιώργος Λιανός για τον παίκτη του Survivor.

Με μια πληγή ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο Survivor για τους Μπλε, το βράδυ της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που είδαμε στον ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας, μια πτώση στον στίβο μάχης στάθηκε ικανή για να «παγώσει» στιγμιαία όλους τους υπόλοιπους παίκτες στον πάγκο.

Ο λόγος για τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος και κλήθηκε να αναμετρηθεί με τον Γιώργο Γκιουλέκα σε ένα στίβο μάχης με πρωταγωνιστή το υδάτινο στοιχείο. Έτσι, περνώντας μέσα από τα απαιτητικά πρώτα εμπόδια, ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor έπεσε απρόσμενα στο έδαφος και έμεινε εκεί για λίγα δευτερόλεπτα.

«Γιώργο, έπεσε ρε» ακούστηκε να φωνάζει κάποιος από τον πάγκο των Μπλε για να σφυρίξει ο Γιώργος Λιανός την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Οι περισσότεροι τότε άνδρες και γυναίκες της ομάδας έσπευσαν κοντά για να δουν πόσο σοβαρά είχε τραυματιστεί ο Φάνης Μπολέτσης. Ύστερα από αρκετή ώρα, όταν πήρε και τις απαραίτητες ανάσες, ο δυναμικός παίκτης των Μπλε έσφιξε τα δόντια και προσπάθησε να συνεχίσει μέχρι τέλους την προσπάθεια για τον πόντο.

Μόλις έφτασε όμως στον τελικό στόχο του συγκεκριμένου στίβου μάχης του Survivor, οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στην άμμο. Σιωπή απλώθηκε τριγύρω για να δούμε στα επόμενα πλάνα να αποχωρεί από την παραλία με βάρκα προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

«Είδαμε πως κατέρρευσε ο Φάνης Μπολέτσης και έφυγε με βάρκα για να πάει στην κλινική και να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει. Ζορίστηκε πάρα πολύ, φάνηκε. Ουσιαστικά εγκατέλειψε την προσπάθεια του στην τελευταία βολή του Γκιουλέκα» υπογράμμισε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός κατά την περιγραφή προς το τηλεοπτικό κοινό την ώρα που λάμβανε χώρα ήδη η επόμενη αναμέτρηση για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ