Survivor: Το Twitter “ξεσπά” κατά του Τριαντάφυλλου – Οι κόντρες, η ψηφοφορία και το… χαμένο μπουφάν

Ο Τριαντάφυλλος αναδείχθηκε για έβδομη φορά υποψήφιος, με τους συμπαίκτες του στο Survivor, να τον ψηφίσουν κάθε φορά. Στο Twitter οι αντιδράσεις είναι πολλές, καθώς οι περισσότεροι χρήστες δεν πιστεύουν πως ο κόσμος ψηφίζει τον τραγουδιστή, που προκαλεί μονίμως καβγάδες και εντάσεις, να μείνει στο ριάλιτι. Αρκετοί γράφουν ότι παραμένει με απόφαση της παραγωγής. Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, ο Λιανός ανακοίνωσε ότι μαζί με τον πρώτο υποψήφιο, Κώστα Παπαδόπουλο, θα είναι ο Τριαντάφυλλος. Στη συνέχεια, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να επιλέξει τον Παύλο Γαλακτερό ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ψήφισε την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ενοχλημένοι από την επίθεση του Αλέξη Παππά για το ψάρι και τον χαρακτηρισμό «σάπια ντομάτα». Οι δύο «μπλε» φίλοι δεν είδαν με καλό μάτι την επίθεση του ηθοποιού, το ίδιο και ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος μίλησε για βαριές κουβέντες και για δημιουργία μεθοδευμένων εντάσεων. Στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου τους κατηγόρησε ότι πήγαν το μπουφάν της, κάτι που συζητήθηκε και με την αντίπαλη ομάδα αλλά και στο συμβούλιο του νησιού.

«Να! Με έγραψε… Από τη μία πέρασε και από την άλλη βγήκε» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο Survivor. «Μου λέει θα το φέρει σε πέντε λεπτά και έχουν περάσει σχεδόν δυο ώρες. Πουθενά η ψησταριά! Αυτά, τώρα, είναι μπούρδες. Σόρρυ, Τζέιμς, αλλά αν είσαι εσύ μια φορά πουτ@ν@, εγώ είμαι δέκα» είπε ο Αλέξης Παππάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ