Survivor: Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου για το συμβόλαιο του – Μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς;

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του Survivor είδαμε τον Τριαντάφυλλο να ζητά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

“Έχω βαρεθεί να κάνω κακό στην ομάδα μου, της έκανα και σήμερα… ο Ηλίας έτρεχε σαν τρελός να προλάβει τον Κόρο. Αυτό δεν το δέχομαι, το έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα, πονάω πάρα πολύ, υπερβολικά και θα ήθελα να ζητήσω από την παραγωγή να αποχωρήσω κι εγώ όπως ο Τζέιμς. Πραγματικά έχω φτάσει στο τέρμα”, είχε πει μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, κ. Στέλιος Σούρλας, μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό ανέφερε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς δεν του το επιτρέπει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει από την παραγωγή.

“Ο Τριαντάφυλλος είναι μάχιμος. Συνεχίζει. Δεν υπάρχει δυνατότητα για οικειοθελή αποχώρηση. Το συμβόλαιο λέει άλλα πράγματα. Τώρα θα δείξει. Έχει κάποιες ποινικές ρήτρες στο συμβόλαιο”, είπε ο κ. Σούρλας.

Όσο για την χρονική δέσμευση του συμβολαίου του για το Survivor ανέφερε μεταξύ άλλων: “Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης. Στο συμβόλαιο δεν υπάρχει χρονική διάρκεια. Η παραγωγή έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει το παιχνίδι όσο αυτή θέλει.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ