Survivor – “Τα καρφιά” της Μαριαλένας για τους Amigos: “Με αηδιάζουν”

Νέοι καβγάδες στο Survivor, με την Μαριαλένα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να έρχονται σε σύγκρουση στο συμβούλιο του νησιού. Αλλά και νωρίτερα, η αποχώρηση της Καρολίνας βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων πριν από το αγώνισμα, με τους “amigos” να δηλώνουν πως δεν συνειδητοποίησαν ακόμη ότι έφυγε.

Από την άλλη, ο Σάκης και η Μαριαλένα σχολίασαν αρνητικά τη συμπεριφορά των “amigos”, αναφέροντας πως οι φίλοι της ήταν απαθείς στο άκουσμα της αποχώρησής της. “Ξέρω τι γίνεται με τους Amigos, αλλά μόλις μια ημέρα μετά την αποχώρηση της Καρολίνας, είναι μέσα στα γέλια, καμία στεναχώρια για την αποχώρησή της” είπε ο Σάκης.

“Έλεγαν ότι πλέον δεν χωράνε συναισθηματισμοί. Γιατί ρε φίλε; Τι είμαστε ζώα; Άνθρωποι είμαστε! Φεύγει ο φίλος σου, ο κολλητός σου. Φεύγει το άλλο σου μισό από το παιχνίδι και είσαι απαθέστατος” συμπλήρωσε η Μαριαλένα. “Η παρέα είναι φτιαγμένη ξεκάθαρα για λόγους ψηφοφορίας. Ξεκάθαρα” συμπλήρωσε ο Σάκης.

«Με το που ανακοινώνει ο Γιώργος το όνομα της Καρολίνας, εμένα τρέχουν δάκρυα χωρίς σταματημό και οι φίλοι της απαθέσταστοι. Αυτό το πράγμα εγώ δεν το έχω ξαναδεί εδώ πέρα. Ρε παιδιά, είστε μια παρέα, Amigos, ο ένας παλεύει για τον άλλον, και φεύγει η κολλητή σας, η αδερφή σας και αντιδράτε έτσι; Τι πράγματα είναι αυτά; Ο Ηλίας, όταν τον ρώτησε ο Λιανός για τη συμβίωση χωρίς την Καρολίνα, είπε τον λόγο του, στα λόγια του όλοι τέλειοι είμαστε. Η πράξη του Ηλία πού ήταν; Οι Amigos μου αποδεικνύουν ότι είναι – να μην πω τι- ότι έχουν λυκοφιλία, μόνο και μόνο για να φτάσουν λίγο πιο κοντά στον τελικό. Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά εμένα με αηδιάζουν και δεν θα ήμουν ποτέ σε μια παρέα απλά για να είμαι. Προτιμώ να είμαι μόνη μου, με τον εαυτό μου παρά να έχω ψεύτικους φίλους δίπλα μου, που να μου χαϊδεύουν τα αφτιά και να χαίρονται με την αποχώρηση μου. Αυτό είδα. Είδα μία απάθεια και ΟΚ έφυγε η Καρολίνα.”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ