Survivor: Συντετριμμένος ο Τάκης από τον χαμό του πατέρα του – ΒΙΝΤΕΟ

Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor, καθώς ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του. 

Ο πατέρας του Τάκη Καραγκούνια έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 78 ετών. O Γιώργος Καραγκούνιας ήταν συνταξιούχος του ΚΤΕΛ Αιγίου. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στον ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίας Άννας Συνοικισμού Αιγίου.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, o παίκτης των Μαχητών λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα. «Η παραγωγή με ενημέρωσε ότι πέθανε ο πατέρα μου και εγώ είμαι εδώ. Όταν χάνεις ένα γονιό είναι κάτι πολύ σκληρό. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είμαι αδύναμος τελείως. Δεν ξέρω τι να κάνω είμαι πολύ μπερδεμένος. Είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου. Και να ήθελα να παραστώ στην κηδεία του για να τον αποχαιρετήσω δεν μπορώ» είπε στην κάμερα δακρυσμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Και συνέχισε: «Δεν θα ξαναδώ τον πατέρα μου. Θα γυρίσω όταν γυρίσω και θα πάω σε έναν τάφο να μιλάω. Δεν πρόλαβα να του πω “Πατέρα συγχώρα με αν σου έχω κάνει κάτι, εάν σε στεναχώρησα”. Δεν πρόλαβα ποτέ να του πω ότι ήταν ένας υπέροχος πατέρας. Μας μεγάλωσε φτωχά αλλά με αξιοπρέπεια. Έδινε όλο του το είναι για την οικογένεια»

«Νιώθω τύψεις που δεν του είπα “Σε αγαπώ”. Το έπαιζα μεγάλος και σκληρός» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Έπειτα, ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε από το Συμβούλιο του Νησιού ώστε να σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει. Ο ίδιος θα επικοινωνήσει με την οικογένειά του και ο Γιώργος Λιανός του τόνισε πως όλη η παραγωγή του Survivor είναι στο πλευρό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ