Survivor – Σταυρούλα: “Ο Νίκος Γιάννης έπαιξε στρατηγικά – Έβαλε τη φιλία πιο κάτω”

Φαίνεται πως η πικρία που ένιωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή με την απόφαση του Νίκου Γιάννη να προστατέψει, με την ασυλία, τον Στάθη Σχίζα κι όχι εκείνη, να καταλαγιάζει σιγά σιγά μέσα της. Η παίκτρια δήλωσε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/6) στο Survivor ότι νιώθει λίγο καλύτερα, ωστόσο επισήμανε ότι δεν το έχει ξεπεράσει πλήρως.

«Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με αυτό. Εμένα μου είχε κάνει μια νύξη πριν και μου είπε πως το σκεφτόταν. Του είπα αυτά που με προβλημάτισαν κι εν τέλει αποφάσισε να το κάνει, όπως ήθελε. Ένιωσα απογοητευμένη εκείνη τη στιγμή κι επιβεβαιώθηκε μια υποψία που είχα. Ένιωσα άσχημα, γιατί είπε ο Στάθης είναι δυνατός στον τάκο, αλλά προτιμάει να είναι με κάποιον πιο αδύναμο στον τάκο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ.

Σε αυτό το σημείο όλοι παίζουμε λίγο στρατηγικά. Έπαιξε στρατηγικά, αφού θεωρεί ότι ο Στάθης είναι πιο δυνατός από εμένα. Έβαλε τη φιλία λίγο πιο κάτω. Εδώ που είμαστε, πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Δεν μπορώ να πω ότι σε ένα βράδυ το ξεπέρασα. Σίγουρα είμαι λίγο καλύτερα που μιλήσαμε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έφυγε όλο το συναίσθημα που είχα χθες», είπε στην κάμερα η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Υπενθυμίζεται ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή βγήκε στον “τάκο” χθες, μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι επίσης η Μαίη Εμμανουηλίδου με τον Νίκο Γιάννη.

Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο της Τρίτης (28/6) στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ