Survivor – Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μεγάλη είναι η ένταση στην ομάδα των Διασήμων μετά την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη. Όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου του Survivor που θα προβληθεί απόψε, έρχονται πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Κατσαούνης διαβάζει το γράμμα που του έχει γράψει η Μυριέλλα Κουρεντή και δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του. “Σε παρακαλώ σταμάτα να αναφέρεις τον Τζον, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή έξω φροντίζει και τρέχει για τα πάντα” γράφει μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή στο γράμμα και ο Γιώργος Κατσαούνης γίνεται έξαλλος.

“Λυπάμαι αυτόν τον Τζον. Τον έσκισε, τον έκανε ξεφτίλα” αναφέρει ο παίκτης των Μαχητών. Όμως έξαλλες είναι με τη Μυριέλλα και οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Αθηνά Ευμορφιάδη, για την οποία υποστηρίζουν πως λέει ψέματα..

Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού

Οι δύο ομάδες ρίχνονται στον στίβο για το έπαθλο φαγητό, που περιμένει τον νικητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα είναι αυτή των Διασήμων, που θα σπάσει το σερί με τις ήττες και θα ανακάμψει.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.