Survivor-Spoiler: Ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το Survivor έχει μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και στο επεισόδιο της Κυριακής θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση παίκτη από τον Άγιο Δομίνικο. Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να παίρνει την ατομική ασυλία και να υποδεικνύει ως υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο αποψινό επεισόδιο και σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και μένει να επιβεβαιωθούν, ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει και την τρίτη ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι φτάνει τις δύο την τρέχουσα εβδομάδα και αυτόματα δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, ενώ ταυτόχρονα παίρνει και απευθείας το εισιτήριο για τον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Κόρο θα πρέπει να επιλέξει άλλον παίκτη ως πρώτο υποψήφιο και όπως είναι το προφανές, αυτή θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης θα υποδείξει τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Έτσι ένας από τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Γιώργο Κόρομι θα φτάσει στη βρύση, αλλά δεν θα πιει… νερό, καθώς δεν θα καταφέρει να προκριθεί στον ημιτελικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ