Survivor-Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Την πρώτη αποχώρηση από τότε που το Survivor έγινε ατομικό θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο. Βέβαια μπορεί θεωρητικά ο κάθε παίκτης να αγωνίζεται για τον εαυτό του, όμως, είναι ξεκάθαρο ότι πάλι έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες. Από τη μία οι “Amigos” με τους Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Γιώργο Κόρομι, Καρολίνα Καλύβα, Ελένη Χαμπέρη και Νικολέτα Μαυρίδη και από την άλλη ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ύπαρξη των δύο ομάδων έπαιξε και καθοριστικό ρόλο στο ποιοι ήταν οι τέσσερις παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο. Την πρώτη ατομική ασυλία κέρδισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει από την κάλπη ως ο πρώτος υποψήφιος. Τον ακολούθησε λίγα λεπτά αργότερα ο Σάκης Κατσούλης, τον οποίο υπέδειξε ο Ασημακόπουλος. Τη δεύτερη ατομική ασυλία κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης. Στην κάλπη οι “Amigos” ψήφισαν τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με εξαίρεση την Καρολίνα και στη συνέχεια ο Κατσούλης υπέδειξε τη Νικολέτα

Ποιος παίκτης αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο;

Σύμφωνα με τα spoilers τις τελευταίες ώρες απόψε θα αποχωρήσει από το Survivor η Νικολέτα Μαυρίδη. Μένει βέβαια να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ