Survivor-Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί και μένει εκτός ημιτελικού

Μπορεί κάποιοι να μην το πιστεύετε, όμως, το Survivor πλησιάζει στο τέλος του. Το ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε τον Δεκέμβριο και μετά από έναν… μαραθώνιο σχεδόν επτά μηνών θα ρίξει αυλαία στο Γαλάτσι με τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

Στο επεισόδιο της Κυριακής θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση παίκτη από τον Άγιο Δομίνικο. Υποψήφιοι είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι. Τις τελευταίες ώρες προκλήθηκε ένας πανικός στα social media, καθώς ένα live του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram φάνηκε ότι “πρόδωσε” ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Στο live φαίνονται οι παίκτες του Survivor από διάφορες χώρες, αλλά και από την Ελλάδα, να διασκεδάζουν. Από το βίντεο απουσιάζει η… Μαριαλένα. Οι χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να ρωτούν για ποιον λόγο απουσιάζει, με τον Γιώργο Λιανό να απαντά ότι η Μαριαλένα ήταν στον γιατρό για προγραμματισμένες εξετάσεις. Ωστόσο η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού στη συνέχεια “κατεβαίνει” και αφήνει όλους να απορούν, μήπως τελικά την Κυριακή θα αποχωρήσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η Μαριαλένα θα βρίσκεται στον ημιτελικό, καθώς αυτός που θα αποχωρήσει θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Μένει βέβαια να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers. Σε μια τέτοια περίπτωση στον ημιτελικό του Survivor θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη, τον Ηλία Μπόγδανο, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κόρομι.

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί και μένει εκτός ημιτελικού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ