Survivor – Spoiler (23/6): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Με ένα νέο και συναρπαστικό επεισόδιο έρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες την Πέμπτη (23/6) το Survivor.

Ασημίνα Χατζηανδρέου, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Σπύρος Μαρτίκας, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Για κάποιον από τους τέσσερις η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, καθώς απόψε θα αποχωρήσει από το Survivor, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό.

Στο μεταξύ, τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο συμβούλιο κι είχαν ως αποτέλεσμα να βγει ο Σπύρος Μαρτίκας υποψήφιος για 12η φορά, προκαλούν ένταση στην παραλία των παικτών. Τι αποκαλύπτει ο φαρμακοποιός; Υπήρξε τελικά συνεννόηση πριν από την ψηφοφορία; Τι μεσολάβησε κι άλλαξαν όλα λίγο πριν βρεθούν μπροστά στην κάλπη;

Το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας ενθουσιάζει τους παίκτες. Όλοι τους δίνουν τα πάντα στον στίβο μάχης για να το κατακτήσουν. Ο νικητής ή η νικήτρια θα έχει τη δυνατότητα να το απολαύσει με τρεις συμπαίκτες. Ποιος ή ποια θα κερδίσει τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας και ποιους θα επιλέξει να πάρει μαζί;

Στο Συμβούλιο του Νησιού και οι επτά περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού. Η αποχώρηση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για όλους, αφού από αυτή θα εξαρτηθεί αν θα επέλθει ξανά η αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο παρέες ή όχι.

Survivor – Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/6)

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, τις οποίες μεταφέρουμε με επιφύλαξη, ο παίκτης που θα πει το “αντίο” λίγο πριν από την τελική ευθεία είναι… ο Σπύρος Μαρτίκας! Κι όμως, μπορεί να βρέθηκε για 11 φορές στην κόψη του ξυραφιού και να την γλίτωσε, ωστόσο, όπως φαίνεται η 12η θα είναι για εκείνον η φαρμακερή.

Μένει να διαπιστώσουμε αν τα spoiler θα επιβεβαιωθούν.

Δείτε το τρέιλερ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ