Survivor: Πάρτι στο Twitter με τον Κρις, τον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο – Τα καλύτερα memes – ΦΩΤΟ

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Survivor, με την μπλε ομάδα να μην μπορεί να “σταυρώσει” νίκη. Οι Κόκκινοι έχουν σημειώσει ρεκόρ, με τον Τριαντάφυλλο να νικάει μέχρι και τον Νίκο, κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί. Οι κόντρες μέσα στους Μπλε έχουν αποδυναμώσει, όπως φαίνεται την ομάδα. Στο χθεσινό επεισόδιο, για πρώτη φορά στα χρόνια προβολής του ριάλιτι επιβίωσης στην Ελλάδα, είδαμε δύο παίκτες να “συνωμοτούν” και να δηλώνουν ότι δεν θα αγωνιστούν. Κάτι τέτοιο μέχρι τώρα γινόταν μόνο για ιατρικούς λόγους. Υπενθυμίζουμε ότι όταν η Ανθή Σαλαγκούδη ένιωθε αδύναμη αλλά οι γιατροί έδωσαν το πράσινο φως για να αγωνιστεί, τότε είχε μπει πέναλντι στην ομάδα. Ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσαν πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ότι εφόσον τους θεωρούν αδύναμους στον στίβο, τότε θα απέχουν.

«Αφού με θεωρούν αδύναμο αγωνιστικά, αποφάσισα σήμερα να μην αγωνιστώ» δήλωσε ο Κρις, στον Γιώργο Λιανό, με τον συμπαίκτη του Αλέξη να προσθέτει «Συμφωνώ κι επαυξάνω με τον Κρις». Φυσικά, στο Twitter έγινε “πάρτι” και τα σχόλια έπεφταν “βροχή”.

Φυσικά η απόφαση αυτή των δύο παικτών είχε και την ανάλογη αντίδραση στο Συμβούλιο του νησιού. Μετά τον Κρις Σταμούλη που ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τη μπλε ομάδα, υποψήφιοι είναι ο Αλέξης Παππάς με 9 ψήφους και ο Πάνος Καλίδης, τον οποίο ψήφισε ο James Καφετζής, ο οποίος είχε ασυλία. “Δεν πέφτω από τα σύννεφα, περίμενα αυτή την εξέλιξη, σέβομαι την απόφαση της ομάδας μου” είπε ο Αλέξης Παππάς για την ψηφοφορία. “ψηφίζω με βαριά καρδιά τον Πάνο Καλίδη γιατί πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, και θα βελτιωθεί η συνολική εικόνα της ομάδας”, είπε ο James Καφετζής.

“Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, περιμένω να ακούσω την αλήθεια από τον κόσμο για να με κάνει καλύτερο παίκτη, να ζήσω περισσότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι ή θα γυρίσω πίσω στην οικογένεια μου” είπε ο Πάνος Καλίδης.

Παρά τις νίκες της Κόκκινης Ομάδας, φαίνεται ότι ο τραυματισμός της Σοφίας Μαργαρίτη, είναι σοβαρός. Η παίκτρια εδώ και μέρες παραπονιέται για το δάχτυλό της και μετά το αγώνισμα πήγε στην παραλία των Κόκκινων υποβασταζόμενη. Η Σοφία πήγε στο νοσοκομείο για να τη δει γιατρός και τελικά έχει σπάσει το δάχτυλο του ποδιού της εδώ και μία εβδομάδα.

«Όλη την εβδομάδα έπαιζα, περπατούσα, είχα βέβαια φοβερό πόνο αλλά δεν περίμενα να είναι σπάσιμο. Νόμιζα ότι απλά το στραμπούλιξα. Ωστόσο, η φλεγμονή επέμενε και πονούσα φοβερά. Έπρεπε να το δει ένας γιατρός. Η πιο συμφέρουσα λύση και για μένα και για την ομάδα είναι να επιστρέψω σπίτι μου γιατί δεν μπορώ να προσφέρω», ανέφερε η Σοφία Μαργαρίτη. Μένει πλέον να δούμε αν η Σοφία θα συνεχίσει στο Survivor ή ο τραυματισμός της θα την αναγκάσει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ