Survivor – “Πάρτι” στο Twitter: Η κούκλα… πρώην του Τζέιμς και τα σχόλια – Τα καλύτερα memes

Ο Τζέιμς και ο Νίκος κατάφεραν να κερδίσουν την υποστήριξη του κοινού και να παραμείνουν στο Survivor, ενώ ο Παύλος πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Στο Twitter τα σχόλια πήραν “φωτιά” και στο στόχαστρο βρέθηκε κυρίως ο Ηλίας και ο Σάκης. Οι περισσότεροι χρήστες μιλούν για στρατηγική των παικτών. Ο Τριαντάφυλλος ρώτησε τον Τζέιμς γιατί δεν απαντάει όταν ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τον Νίκο, με τον «πρίγκιπα» να εξηγεί ότι δεν θέλει να έρθει σε κόντρα με τους υπόλοιπους, ενώ δεν μπορούσε να καταλάβει και το… γύρισμα της μπιφτέκας του Ηλία.

Η Μαριαλένα απευθυνόμενη στον Τζειμς αναρωτήθηκε μήπως τελικά έχουν δίκιο οι 10 που είναι εναντίον του και όχι αυτός, με τον Ροδιτη να την παραπέμπει στην ψηφοφορία του κοινού. Πάντως η 25χρονη γυμνάστρια θεωρεί ότι ο Τζέιμς ευθύνεται που η μπλε ομάδα είναι καζάνι που βράζει.

Στο στίβο μάχης οι μπλε μπήκαν αποφασισμένοι να σπάσουν το σερί νικών των κόκκινων, μετά και την πρόσφατη ντροπιαστική ήττα με σκορ 10-2, να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους και κυρίως να φάνε μπέργκερ και σουβλάκια. Ξεκινώντας εξαιρετικά με 3-0 σερί, οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν το έπαθλο με σκορ 10-6. Οι Μπλε απόλαυσαν από δυο σουβλάκια και ένα μπέργκερ που τους προσέφερε ο «Κακός ο Λύκος». Στη συνέχεια ενθουσιάστηκαν από τα βίντεο που τους έστειλαν φίλοι και αγαπημένοι τους. Η Έλενη Χαμπέρη σύστησε στους συμπαίκτες την σχέση της, ενώ ο Τζέιμς απέδειξε γιατί ο Λιανός τον αποκαλεί… γύπα. Μόλις ο Νίκος είδε την Maxine απόρησε τι βρήκε αυτή η κουκλάρα στον φίλο του και του ζήτησε να του την γνωρίσει. «Αυτή είναι η πρώην μου» δικαιολογήθηκε ο Τζέιμς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ