Survivor: Παρέδωσε τα όπλα και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης – ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις παίκτες από την ομάδα των Μαχητών και ένας από την ομάδα των Διάσημων κλήθηκαν να μονομαχήσουν για τελευταία φορά στο Survivor της Τετάρτης.

Κι αυτό μιας και στο τέλος αυτής της μονομαχίας, ένας εκ των τεσσάρων θα αποτελούσε παρελθόν για το reality επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Rob James Seymour, τον Σωτήρη Λαμάι και τον Σταμάτη Ταλαδιανό από την μπλε ομάδα και τον Αλέξη Παππά από την κόκκινη ομάδα.

O Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που θα αποφάσιζε και τον τελικό στόχο αυτής της μονομαχίας, την οποία και κέρδισε με ευκολία. Συνεχίζοντας με πείσμα τη προσπάθεια, οι υπόλοιποι τρεις παίκτες τα έδωσαν όλα αλλά ένας έμεινε πιο πίσω στις νίκες με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor σε αυτό ακριβώς το σημείο. Και εκείνος που ηττήθηκε στον… πόντο, από τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ήταν ο Σωτήρης Λαμάι!

«Είμαι τόσο γεμάτος, νιώθω ευλογημένος. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολλά χρόνια. Η ζωή μου είναι γεμάτη. Αξίζει πολύ περισσότερο στον Σταμάτη από εμένα να μείνει, το έχει ανάγκη. Είμαι ευτυχισμένος, το λέω μέσα από την καρδιά μου» είπε ο Σωτήρης Λαμάι, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Έχω μάθει στη ζωή μου ότι όταν ο Θεός σου λέει να σταματήσεις, πρέπει να σταματήσεις. Ένιωσα ότι το πόδι μου δεν με αφήνει να συνεχίσω στο Survivor. Πραγματοποίησα ένα όνειρο ζωής, μπορεί για κάποιους να ακούγεται αστείο. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα, πήρα πολλή αγάπη από την ομάδα μου. Θέλω να είναι περήφανος ο γιος μου, πάνω απ’ όλα η ανθρωπιά» είπε ο Σωτήρης στον Γιώργο Λιανό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ